News Flash:

O tanara din Romania face 220.000 de euro pe an. Afacerea care i-a adus un succes urias si are parteneri din toata lumea! Uite cum a dat lovitura

10 Ianuarie 2018
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
succes

Ioana Cojocaru, o antreprenoare din Bucuresti care are propriul showroom de mobila, are vanzari de aproximativ 220.000 de euro din comercializarea de piese de mobilier, relateaza “Ziarul financiar”.

Ioana Cojocaru a decis sa investeasca intr-un showroom de mobila din capitala in urma cu zece ani, asa ca a creat brandul KULT!. Piesele comercializate sunt aduse pe plan local prin intermediul unor parteneriate cu producatori din Italia, Spania, Portugalia si Austria.

In varsta de 40 de ani, fondatoarea showroomului este absolventa a Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

A decis sa lanseze afacerea KULT! dupa experienta de munca intr-o firma belgiana din Romania, unde crea proiecte digitale si biblioteci virtuale.

„Sora mea (Zora Cojocaru – n.red.) a venit cu ideea de a deschide un showroom, ea este pasionata de arta culinara si este absolventa a unor cursuri de gatit in Austria. Ne-am propus sa realizam bucatarii in care romanii sa gateasca, sa fie inspirati sa experimenteze si sa foloseasca timpul cat mai eficient“, a povestit Ioana Cojocaru pentru sursa citata.

Forastero, firma care administreaza brandul KULT!, a fost infiintata cu o investitie de 100.000 de euro, resurse necesare amenajarii showroomului, cat si pentru programele de proiectare, tehnologie si marketing.

„Investitia initiala a reprezentat economiile familiei“, a explicat antreprenoarea.

„KULT! isi declara modul de a concepe, interpreta si decora spatiile prin largirea orizontului dincolo de bucatarie. Exigentele clientilor dar si trendul mereu in schimbare ne-au facut sa alegem marci de prestigiu in domeniu, cu design dinamic si inovator, adaptat cat mai multor stiluri. Am inceput cu ce a fost mai greu – consiliere, proiectare si montaj pentru mobilier de bucatarie – si ne-am extins activitatea incercand sa acoperim intreaga amenajare a unei locuinte si nu numai. Incepand din 2008 KULT! ofera o gama complexa de mobilier pentru living, dining, dormitor, dressing, hol, camere pentru copii si chiar mobilier de birou. Unii oameni cauta placerea sufleteasca in cele mai indepartate locuri; majoritatea o gasesc acasa”, se arata pe site-ul kulthome.ro.

Showroom-ul KULT! din Bucuresti se afla pe Calea Floreasca nr. 91-111.


ziarul financiar zora cojocaru ioana cojocaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005600 (s)