News Flash:

O noua tentativa esuata de constituire a Consiliului Judetean Caras-Severin

28 Iunie 2016
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras severin1
Consiliul Judetean Caras-Severin, convocat, luni, pentru a doua oara, nu s-a putut constitui, din nou, din cauza absentei consilierilor PNL si UNPR. 
'Sunt deceptionat si repet acelasi cuvant de zilele trecute: iresponsabilitate, din partea Partidului National Liberal. Cred ca, totusi, va fi si Joia cea Mare, cand vom putea alege un presedinte si o echipa de conducere la Consiliul Judetean Caras-Severin. Probabil ca PNL tot cauta veriga slaba pe care n-a gasit-o pana acum. Sunt convins ca, data viitoare, liberalii vor fi in par aici si ca aceasta majoritate pe care ati vazut-o, acum, isi va face treaba', a declarat presedintele PSD Caras-Severin, deputatul Ion Mocioalca, ales ca si consilier judetean pe lista social-democratilor caraseni. 
O noua incercare, cea de-a treia, de constituire a Consiliului Judetean Caras-Severin, va avea loc joi, 30 iunie, la ora 10:00. 
Din Consiliul Judetean Caras-Severin fac parte 14 consilieri PSD, doi consilieri PMP, care au fost prezenti la sedinta de luni, 13 consilieri PNL si doi consilieri UNPR, care au lipsit de la sedinta. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005429 (s)