News Flash:

A esuat si a doua incercare de constituire a CL Resita

27 Iunie 2016
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
Cea de-a doua incercare de constituire a Consiliului Local Resita a esuat, dupa ce, duminica, au lipsit, din nou, consilierii alesi din partea PSD si PMP. 
''Am venit la cea de-a doua sedinta de constituire a Consiliului Local Resita, a noii administratii, dar, din pacate, nici acum nu am avut cvorum. In consecinta, miercuri va urma a treia sedinta de constituire. La aceasta ora se mai desfasoara sedinte de constituire, pentru a doua oara, la Racasdia si Moldova Noua, luni vom avea sapte astfel de sedinte, iar miercuri alte opt'', a afirmat Florenta Albu, prefectul judetului Caras-Severin. 
La randul sau, primarul ales al municipiului Resita, liberalul Ioan Popa, a precizat ca se astepta la acest lucru, dar miercuri Consiliul Local va fi oricum validat. 
''Fiind pentru a doua oara cand nu se prezinta alesii din partea PSD, am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Prima data am fost un pic uimit, pentru ca nu ma asteptam. Dar politica se invata pas cu pas, lucru ce pentru mine nu e o prioritate. Eu nu vreau sa invat politica, ci sa fac administratie. Pe aceasta cale ii anunt pe toti cei care sunt la fel de nedumeriti ca mine faptul ca, miercuri, oricum, Consiliul Local va fi validat, iar eu voi depune juramantul si ne vom apuca de treaba. Cel mai probabil, miercuri nu vom alege si viceprimarii, pentru ca trebuie sa cunosc mai intai consilierii si sa vad ce compartimente li se potrivesc mai bine'', a declarat Ioan Popa. 
La sedinta de constituire a Consiliului Local Resita au participat doar consilierii liberali si cei din partea Partidului Verde, nefiind intrunit cvorumul necesar. AGERPRES

local resita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008664 (s)