News Flash:

O femeie si-a injunghiat presupusul amant dupa ce cei doi au fost surprinsi de iubitul femeii

27 Mai 2018
800 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie

Un tanar din localitatea vasluiana Tutova a ajuns la Spitalul Barlad in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce a fost injunghiat de catre o femeie, in casa acesteia. Surse locale spun ca cei doi erau amanti si au fost surprinsi de concubinul femeii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Tanarul de 28 de ani din satul Coroi, comuna Tutova, judetul Vaslui, a fost injunghiat de o vecina in varsta de 48 de ani, in spate si pe maini, in momentul in care concubinul suspectei a intrat peste cei doi in casa.

”Cei doi se aflau in locuinta femeii si se cunosteau. Femeia a fost surprinsa de barbat si, atunci, l-ar fi injunghiat pe tanarul cu care era”, a declarat duminica, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit acesteia, nu a fost depusa nicio plangere, dar se va intocmi un dosar penal pentru lovire sau alte violente si, in eventualitatea in care nu se va depune deloc o plangere prealabila, dosarul va fi clasat.

Conform unor surse locale, tanarul injunhiat ar fi avut o relatie cu femeia, iar dupa incident a mers la baut, moment in care a fost sfatuit de catre un prieten de pahar, care l-a vazut sangerand, sa mearga la Spitalul Barlad.

Initial, tanarul a mers la Centrul de Permanenta din Tutova, unde a primit primele ingrijiri medicale, pana la sosirea ambulantei. Ulterior, el a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgente Barlad, in conditiile in care avea mai multe leziuni.

Tanarul a ramas internat la Sectia Chirurgie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004736 (s)