News Flash:

O femeie din Timis, ramasa fara serviciu, a ajuns sa castige bani din creatiile sale unice. Toti vor minunatiile sale - GALERIE FOTO

8 Mai 2018
2686 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

O femeie din Timis, ramasa fara serviciu, a ajuns desingner de incaltaminte, fiind acum apreciata pentru creatiile sale unice.

Luminita Suldac, o timiseanca din comuna Darova, a devenit din intamplare designer de pantofi, fiind cautata acum de foarte multe femei care isi doresc o pereche de incaltari iesite din mana sa, noteaza Renasterea Banateana. Femeia, care s-a intors acasa dupa ce a muncit in strainatate, nu a gasit in mediul rural loc de munca, si, cum fetita sa trebuia sa inceapa scoala, s-a dedicat pasiunii sale pentru lucrul de mana.

Si, cum dorea sa ii faca fiicei sale o pereche deosebita de incaltari pentru toamna s-a apucat de treaba, iar ceea a urmat a lasat-o placut surprinsa.

Vinde perechea cu 200 de lei
Si-a confectionat si pentru ea o pereche asemanatoare, iar in scurt timp a inceput sa primeasca diferite comenzi de la oamenii carora le-a placut ideea.

Astfel, lucreaza cateva zile pe saptamana la o pereche de cizme crosetate si primeste 200 de lei pentru hobby-ul sau, transformat in modalitate de a castiga bani.

”M-am gandit sa-i fac singura incaltari de toamna fetei. Am vrut sa fie ceva deosebit si la moda ca sa le poarte cu placere. Asa ca am luat croseta si am facut din fir mai gros o pereche de cizme la care am atasat talpi. Mi-au placut foarte mult si am mai facut o pereche pentru mine. Apoi au urmat alte zeci de perechi pentru prietenele mele, cunostintele, dar si alti amici. Mi s-a dus vestea peste tot. O pereche o fac in trei-patru zile si primesc pentru munca depusa 200 de lei si, in plus, imi place ceea ce lucrez. Am elaborat mai multe modele in diferite culori pentru ca fiecare femeie vrea sa fie unica”, marturiseste, pentru sursa citata, Luminita Suldac.

sursa: poatenustiai.ro

Galerie Foto

papuc
timis serviciu desingner incaltaminte timiseanca darova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006789 (s)