News Flash:

O femeie a mers la farmacie sa isi cumpere o reteta cu medicamente. Ce a urmat este incredibil

10 August 2022
3019 Vizualizari | 0 Comentarii
farmacie

In urma cu cateva zile pe retelele de socializare a devenit viral mesajul unui tanar. Acesta povesteste pe Facebook faptul ca a asistat la o situatie neplacuta intr-o farmacie. Iata despre ce este vorba.

O femeie a mers la farmacie sa isi cumpere o reteta cu medicamente. Printre cei care asteptau la coada se numara si tanarul Robert. Acesta a povestit pe pagina sa de Facebook faptul ca batrana a reusit sa il emotioneze, dar in acelasi timp a si fost deranjat de situatia la care a asistat.

Mai exact, femeia nu a reusit sa isi cumpere integral reteta si asta pentru ca si-a oprit din banii pe care ii avea in portofel nici mai mult, nici mai putin de 20 de lei pana la urmatoarea pensie. Tanarul s-a oferit sa o ajute, insa batrana i-a oferit un raspuns care pe acesta a reusit sa il socheze. Femeia i-a explicat faptul ca trebuie sa se obisnuiasca cu situatia pentru ca la iarna, avand in vedere scumpirile, va fi nevoita sa aleaga intre tratament si plata facturilor.

„Mai devreme, in farmacie, doamna din imagine a venit cu o lista sau o reteta cu medicamente. Farmacista a citit-o si a inceput sa ii puna cutiile pe tejghea. I-a facut calculul, costau 180 si ceva de lei. Doamna si-a scos toti banii din borseta, i-a numarat si a zis: “nu, n-am bani pentru toate. Renunt la astea (2 cutii), ca sa-mi ramana si mie 20 de lei pana iau pensia.”

Din ce stiu eu, pensiile se incaseaza in data de 14 a fiecarei luni. Azi suntem in 9. Cei 20 de lei, impartiti la 5 zile, inseamna… 4 lei pe zi! Cu 4 lei pe zi va trebuie sa traiasca un om in infectia asta de stat, asta in conditiile in care nu si-a mai cumparat toate pastilele de care avea nevoie.

M-am tot gandit daca sa ma ofer s-o ajut, nu de alta, dar pentru unii oameni este umilitor sa ajunga in situatia asta. Am intrebat-o, pana la urma, dar intr-un mod in care sa nu se simta aiurea. Adica i-am spus ca lucrez peste strada de farmacie, deci daca are nevoie de 50-100 de lei, ne putem intalni lunea viitoare ca sa mi-i returneze.
N-a vrut! Mi-a zis ca oricum, la iarna, va trebui sa aleaga intre a-si lua tratamentul si a-si plati utilitatile, ca iarna trecuta abia s-a descurcat, iar iarna asta se anunta scumpiri si mai mari la gaze si energie electrica (multumim, USR, pentru liberalizarea pietei de energie)

Pentru umilintele la care sunt supusi batranii si nu numai, cineva, cumva, va trebui sa plateasca, la un moment dat. Principiul actiunilor reciproce nu iarta!”, a scris un internaut pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005234 (s)