News Flash:

O femeie a fost retinuta in aeroport pentru ca nimeni nu credea ca are varsta din pasaport

27 Septembrie 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaport
Intarzierile de la controlul vamal din aeroport sunt in general iritante pentru oricine. O femeie din Ucraina insa a fost retinuta o perioada mai indelungata pentru ca politistii de frontiera nu credeau ca datele din pasaport sunt reale.
Natalia Dzenkiv este o cantareata ucraineanca in varsta de 41 de ani, care cu siguranta pare mai tanara decat este. Majoritatea celor care o cunosc sunt de parere ca arata ca o tanara de 25 de ani. Asa s-a intamplat si cand facea o calatorie cu avionul, noteaza indy100.com.
Femeia a fost retinuta de politistii de frontiera deoarece nimeni nu credea ca datele din pasaport sunt reale, mai exact data nasterii.
„Cand am aflat motivul arestului meu, am inceput sa rad, pentru ca era varsta din pasaportul meu. Sunt obisnuita sa primesc complimente pentru felul in care arat, dar nu mi-am imaginat ca ar putea fi un motiv sa fiu retinuta”, a afirmat femeia.
Ceea ce i-a convins pe vamesi pana la urma, au fost oamenii din jur care au recunoscut-o si au venit la ea sa-i ceara autograf.

ucraina natalia dzenkiv majoritatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009976 (s)