News Flash:

Tavi Clonda a ajuns la spital sa-si ia fetele acasa

27 Septembrie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
tavi clonda main
Fericitul tatic Tavi Clonda a ajuns la spitalul unde este internata sotia lui. Gabriela Cristea si fetita ei, Bella Victoria Margot, au fost externate din clinica, dupa ce au stat patru zile. Tavi Clonda a venit sa le ia pe fete de la maternitate.

Vizibil emotionat, Tavi Clonda a ajuns in aceasta dupa amiaza la clinica, pentru a-si lua fetele acasa. Gabriela Cristea si fetita ei, Bella Victoria Margot, au fost externate dupa patru zile, iar Tavi a facut toate pregatirile necesare pentru ca fetele sa se simta excelent cand ajung acasa.


„Am emotii ca imi duc fetele acasa. Emotii chiar mari...Astazi ne ducem acasa. Ma simt asa cap de familie...E un sentiment foarte frumos. Gabriela ma asteapta, ma suna de trei ore...«Nu mai vii odata? Nu mai vii odata?» «Stai ca mai am ceva de facut, ceva de cumparat...ca sa va astept asa cum trebuie. Eu am facut curatenie, cu mancarea ne ajuta cineva»”, a declarat Tavi Clonda, la intrarea in maternitate.


Incarcat cu cadouri pentru fete, Tavi s-a prezentat la maternitate intr-un tricou pe care scria „the perfect father and ideal husband is born on september 15th”, adica „tatal perfect si sotul ideal este nascut pe 15 septembrie”, ziua in care e nascut el.

Galerie Foto


tavi clonda gabriela cristea acasa emotii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010668 (s)