News Flash:

O companie aeriana cauta doua persoane care sa calatoreasca in jurul globului cu salariu de 4000 de dolari lunar. Oricine poate aplica

26 Aprilie 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii
calator

Compania aeriana WoW Air cauta doua persoane care vor sa calatoresca impreuna pe timpul veri si sa-si documenteze experienta.

Linia aeriana low cost cauta „o pereche de indivizi fun care sunt capabili sa gandeasca maret”. Poate fi o echipa de doua persoane capabila sa creeze continut sau cineva care sa creeze clipuri video, text si sa fie insotit de un prieten.

Norocosii vor trai de la 1 iunie pana pe 15 august in Islanda si vor primi salarii lunare de 4000 de dolari. Cei doi vor locui intr-un apartament (vezi imagine) din centrul capitalei, Reykjavik si acest loc va fi folosit ca o baza pentru calatoriile ce-i vor purta in Europa, America de Nord si Islanda.

Castigatorii isi vor putea alege locurile pe care vor sa le viziteze. Printre locurile disponibile se numara locuri ca Barcelona, Los Angeles sau New York.
Ei vor fi nevoiti sa-si documenteze calatoriile, sa faca clipuri video, sa creeze mici ghiduri ale locurilor respective.
Deadline-ul pentru aplicare este 14 mai si un panel de jurati vor alege perechea castigatoare pe 18 mai.

Galerie Foto

calator2
reykjavik
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006758 (s)