News Flash:

O cladire de birouri din Capitala a luat foc. 65 de persoane au fost evacuate

18 Mai 2016
986 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier3
Un incendiu a izbucnit, miercuri, la subsolul unei cladiri de birouri din Sectorul 6 al Capitalei, doua persoane avand nevoie de interventia medicilor dupa ce au fost expuse la fum, iar alte 65 au fost evacuate, anunta oficiali din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov.
Incendiul a fost anuntat miercuri, in jurul orei 15.00, la numarul de urgenta 112, la o cladire din zona bulevardului Vasile Milea, anunta oficiali din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov.
Potrivit acestora, doua persoane au primit ingrijiri din partea medicilor SMURD dupa ce au fost expuse la fum iar aproximativ 65 de oameni care se aflau in cladire au fost evacuati.
Cladirea, situata in apropiere de Podul Basarab, este una de birouri iar focul a fost localizat la subsol, intr-o camera de depozitare. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii actioneaza la fata locului cu trei autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, o masina pentru descacerare si o autoscara pentru interventii la inaltime.
Oficialii ISU anunta ca sunt degajari mari de fum la subsolul cladirii de birouri din Capitalei unde miercuri, in jurul orei 15.00, a fost anuntat un incendiu, doua femei fiind transportate la spital si alte cinci persoane consultate de medici la fata locului dupa ce s-au expus la fum.
Oficilii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta, la ora transmiterii stirii, ca sunt degajari mari de fum la subsolul cladirii de birouri din zona Vasile Milea unde, in jurul orei 15.00, a fost anuntat un incendiu la numarul de urgenta 112. Potrivit sursei citate, in respectiva incapere sunt depozitate numeroase echipamente IT si maculatura.
Doua femei care se aflau in interior la momentul izbucnirii incendiului au fost expuse la fum si a fost nevoie sa fie transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Reprezentantii SMURD sustin ca pacientele au fost duse la Spitalul Universitar si la Spitalul Elias. Altor cinci persoane li s-a administrat oxigen, dar nu a fost nevoie de transportul lor la spital.
Incendiul a fost anuntat miercuri, in jurul orei 15.00, la numarul de urgenta 112, la o cladire din zona bulevardului Vasile Milea. Aproximativ 65 de oameni care se aflau in birourile din cladirea de cinci etaje au fost evacuati de pompieri.
La ora transmiterii stirii, pompierii actioneaza la fata locului cu trei autospeciale de stingere, trei ambulante SMURD, o masina pentru descacerare si o autoscara pentru interventii la inaltime. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)