News Flash:

O budinca delicioasa si usor de preparat pentru acest week-end

30 Mai 2014
2103 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de ardei si dovlecei, o masa perfecta pentru a incepe excelent ziua.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
100 g unt
200 g faina
1 ou
3 linguri cu zahar
sare
Pentru umplutura:
2 dovlecei
10 ardei
4 oua
2 linguri cu smantana
150 g parmezan
sare

Mod de preparare
1. Freaca oul cu zaharul si untul (cu mixerul), pune faina si un praf de sare. Lasa aluatul la frigider 30 de minute si prepara legumele.
2. Pune ardeii la copt, curata-i de coaja si seminte si rupe-i in doua pe lungime. Spala dovleceii, taie-i in felii, tot pe lungime, si da-i cu un praf de sare.
3. Bate ouale cu smantana, adauga parmezanul si amesteca. Scoate aluatul din frigider si intinde-l intr-o foaie mai mare decat vasul de copt. Pune-l in vasul uns cu ulei.
4. Asaza in tava felii de dovlecel, apoi ardei copt si toarna cateva linguri cu amestec de ou. Pune din nou legume, ou si continua pana umpli vasul, scrie ecuisine.ro.
5. Da budinca de ardei si dovlecei la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007206 (s)