News Flash:

Nu vei mai arunca niciodata foile de ceapa dupa ce citesti asta! Uite ce miracole fac in 2 minute

18 Aprilie 2018
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa

Foarte multi oameni arunca foile de ceapa atunci cand folosesc acest ingredient in prepararea mancarurilor zilnice, pentru ca nici nu-si imagineaza cat de benefice pot fi acestea pentru sanatatea noastra!

In acest articol iti vom povesti ce poti face pe viitor folosind foile de ceapa si cum anume se folosesc pentru a avea cat mai multe efecte pozitive!

Exista cateva metode pentru a le folosi, in dependenta de efectul pe care vrei sa-l obtii din utilizarea lor. Spre exemplu, unele persoane adauga in supele lor la fierbere si foile de ceapa, deoarece acestea sunt foarte bogate in antioxidanti.

Le pui in acelasi vas in care fierbi si supa, iar atunci cand este preparata, utilizezi o strecuratoare si le poti arunca. Efectul lor va ajuta foarte mult la imbunatatirea starii de sanatate a intregului organism.

O alta reteta arata ca foile de ceapa se pun la fiert, iar dupa asta se strecoara. Apa in care au fiert acestea se utilizeaza pentru piele. Sunt extraordinare in lupta cu mancarimea de pe suprafata pielii si alte afectiuni.

Aceiasi apa o puteti utiliza si pentru a clati parul cu ea, pentru ca va va ajuta la accelerarea procesului de crestere a parului si va aduce un aspect mult mai frumos al parului!

De azi nu vei mai arunca foile de ceapa, pentru ca deja stii cat sunt de folositoare si bune!

Citeste si: Obisnuiti sa aruncati cojile de oua? Dupa ce veti citi asta nu o sa mai faceti asta:

Obisnuiti sa aruncati cojile de oua? Dupa ce veti citi acest articol nu o sa mai faceti asta – Coaja de ou este o sursa naturala de minerale si contine 90% calciu. Calciul este cu usurinta absorbit de organismul nostru, deoarece compozitia sa chimica este aproape identica cu cea a oaselor si dintilor oamenilor…

Daca este consumat in cantitati mari, calciul nu doar ca te va scapa de simptomele asa-zisei lipse de calciu, dar in acelasi timp te va ajuta sa previi dezvoltarea osteoporozei, stimuleaza maduva osoasa sa produca celule sanguine si te ajuta atunci cand este vorba sa tratezi nivelul crescut de colesterol si tensiunea arteriala prea mare.

Cojile de ou contin, de asemena, fier, zinc, cupru, mangan, fluor, fosfor, crom si molibden. Prin urmare, multi experti recomanda coaja de ou ca pe un supliment foarte eficient de calciu.
Este recomandat sa incluzi in alimentatia ta 1,5 pana la 3 grame de coji de oua strivite si maruntite pe zi.

Iata cateva idei despre cum poti sa folosesti cojile de ou:

1. Coaja de ou intareste organismul si curata sangele

Spala cojile de la 5 oua, piseaza-le foarte bine si cat mai marunt si apoi pune-le in 3 litri de apa.

Pastreaza aceasta mixtura in frigider timp de 7 zile inainte de a o folosi ca pe o apa potabila. Bea doua pana la trei pahare din acest amestec, pe zi. Poti sa adaugi suc de lamaie daca vrei, pentru un plus de gust.

2. Glanda tiroida

Se iau cojile de la 8 oua, se spala foarte bine si apoi le pisezi si le zdrobesti cat mai fin.

Toarna sucul de la 2 lamai peste cojile de ou pisate si lasa-le in frigider cateva zile. Atunci cand cojile de ou se vor inmuia, se strecoara lichidul si se amesteca cu 1 litru de rachiu si 1 kilogram de miere.

Lasa acest amestec sa se aseze timp de 7 zile inainte de a-l folosi. Consuma o lingurita de 2 pana la 4 ori pe zi, dupa mesele principale.

3. Gastrita, ulcer

Zdrobeste si piseaza cateva coji de oua. Alege o cantitate folosind varful unui cutit. Aceasta cantitate de coji de oua va fi suficienta pentru a trata aceste boli – gastrita si ulcerul.

Amesteca coaja zdrobita cu 2 linguri de suc de lamaie.

Atunci cand cojile de ou se vor inmuia, adauga 100 de mililitri de lapte fierbinte. Consuma acest amestec de 2 ori pe zi – pe stomacul gol (dimineata) si inainte de culcare (seara).

Citeste si: Pentru toti fumatorii! Ce se intampla cu corpul tau dupa ce te lasi de fumat?

Se stie ca fumatul are un puternic impact negativ asupra corpului, insa este foarte greu pentru cei care fumeaza sa renunte la fumat. Cei mai multi se lasa pentru o perioada scurta de timp, pentru ca apoi sa reinceapa sa fumeze. Expertii de la Centrul de Prevenire si Control al Bolilor au facut un studiu prin care au incercat sa demonstreze ce modificari apar in corpul unei persoane dupa ce renunta la fumat. Pare incredibil, dar modificarile incep sa apara dupa doar 20 de minute de cand ati incetat sa fumati ultima tigara si pot sa persiste peste ani cu conditia sa nu va mai reapucati.

Dupa 20 de minute – inima incepe sa functioneze normal si se imbunatateste circulatia sangelui.

Dupa 12 ore – nivelul de monoxid de carbon din sange scade in timp ce nivelul de oxigen creste. Compozitia sangelui revine la normal.

Intre 2 saptamani si 3 luni – se reduce riscul infarctului. Incep sa dispara simptomele dependentei de tutun. Se imbunatateste circulatia sangelui din vasele periferice.
Tesutul pulmonar este restabilit, iar functia plamanilor se imbunatateste semnificativ.

Intre 1-9 luni – se raresc crizele de tuse cauzate de renuntatul la fumat. Plamanii au nevoie de ceva timp pentru a scapa de substantele nocive care s-au acumulat in timp.

Intr-un an – dispare de tot dorinta de a fuma. Pielea isi recapata culoarea sanatoasa si elasticitatea. Riscul bolilor de inima scade cu 50 %.

In cinci ani – circulatia sanguina este normala. Riscul de accident vascular cerebral este redus la un nivel egal cu cel al nefumatorilor. Sistemele nervos si imunitar functioneaza de mai multe ori mai bine.

In 10 ani – Riscul de cancer pulmonar este acum de doua ori mai mic decat la un fumator. Riscul de a dezvolta cancer intraoral, cancer al gatului, cancer esofagian, rinichi si cancer pancreatic este redus.

In 15 ani – Riscul de boala cardiaca ischemica si sansele de a dezvolta cancer sunt acum exact la fel ca la un nefumator.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)