News Flash:

Nu mai aveti rabdare pana acasa? Iata cateva locuri hot sub cerul liber in care sa face dragoste cu prietenul tau

12 Ianuarie 2017
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
sex in masina

In masina
Desi nu recomandam sa faceti sex în timp ce unul din voi conduce, puteti începe preludiul. Cand tensiunea sexuala atinge apogeul, trageti pe dreapta într-un loc retras si finalizati ce ati început. Va recomandam, binenteles, sa încercati asta doar pe întuneric.

Pe plaja
Chiar daca nisipul si apa au inconvenientele lor, trebuie sa va lasati prada pasiunii macar o data pe plaja. In apa marii nu va recomandam sa riscati, din cauza microbilor.

In padure
De ce sa nu va abateti de la carare pentru o partida intensa de sex în picioare? Sprijina-te de un copac si lasa-l pe iubitul tau sa te penetreze pe la spate. Puteti începe cu sex oral, doar daca aveti o paturica pe care sa îngenunchezi. Speram doar ca nu va veti departa prea tare de l carare sa va întrerupa un urs curios.

In parc
Faceti o plimbare nocturna în parc si fiti obraznici pe o banca retrasa. Poarta o fusta lejera, fara lenjerie intima si aseaza-te în poala lui. Chiar daca nu ati planuit momentul, nu va rezista tentatieide a te avea pe loc. In plus, parcurile sunt concepute pentru a încuraja miscarea, iar voi o faceti atat de bine...

Pe acoperisul blocului
Daca blocul pe care planuiti întalnirea este mai mic decat cele din jur, va recomandam sa asteptati lasarea întunericului pentru o partida de sex ”la înaltime”. Daca este un bloc înalt, puteti risca si pe lumina daca aveti grija sa blocati usa de acces. Privitorii nu sunt invitati.


in masina pe plaja in padure sex oral in parc plimbare nocturna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)