News Flash:

Nu-l mai credeti pe Liviu Dragnea! A promis ca taie radical bugetele serviciilor, dar de fapt a mintit lumea in fata

28 Ianuarie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea
Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, dovedeste inca o data ca este un politician slab, santajabil si care minte de ingheata apele. Ultima dovada in acest sens este decizia Guvernului de a scadea cu doar 10 la suta bugetul Serviciului Roman de Informatii pentru anul 2017. Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor de Teleorman (ca tot a mutat toti oltenii in functii cheie la Bucuresti) a spus ca va scadea drastic bugetele la servicii, dar de fapt el finanteaza in continuare sutele de echipe de procurori si angajati ai serviciilor secrete, care fac politie politica in Romania. 

Citeste si: Liviu Dragnea, legaturi secrete cu Serviciul Roman de Informatii? Acum vom afla raspunsul Bugetul SRI a crescut in anii 2012-2013 cu aproape 60 la suta, iar in anii care au urmat cresterea a fost constanta de 10-15 la suta. Din acesti bani, in mandatul lui Florian Coldea, fostul director operativ al Serviciului Roman de Informatii, au fost infiintate mai multe echipe mixte, de angajati SRI si procurori, care au avut ca unic scop ascultarea telefoanelor, terorizarea oamenilor, falimentarea unor afaceri autohtone care creau sute de mii de locuri de munca si bagarea la puscarie a unor patroni de televiziune incomozi.  

Prin decizia luata de Guvernul condus din umbra de Liviu Dragnea, de a taia doar 10 la suta din bugetul SRI pe acest an, se dovedeste inca o data ca liderul PSD este slab, mincinos, santajabil si un tip care nu are curajul sa se lupte cu "sistemul". A lua doar 10 al suta dintr-un buget supradimensionat este ca si cum nu ai lua nimic. Ce va face acum Liviu Dragnea cu sutele de echipe care s-au facut cu angajati SRI si procurori. De ce le mai finanteaza in continuare? Poate pentru ca este doar un presedinte de Teleorman santajabil si de asta s-a ajuns ca jumatate dintre organizatiile din PSD din toata tara sa fie impotriva lui. Cum poate justifica Dragnea cresterea uriasa a bugetelor de la la SRI si la celelalte servicii de-a lungul timpului? Inseamna ca el isi inuseste toate echipele mixte, contra legii, de politie politica. Pacat ca milioane de oamenii din toata tara si-au pus increderea in el ca va lupta cu sistemul, ca va reinstaura legea in Romania. Oricum, mai are timp sa-si revina.  

Trebuie facuta o precizare extrem de clara. Nimeni nu este impotriva serviciilor, impotriva miilor de oameni onesti din SRI sau alte servicii, care-si fac datoria zi de zi. Ei trebuie sa-si faca treaba in continuare, dar sa nu se mai comita abuzuri. 

Este nevoie intr-adevar de servicii secrete puternice, care sa preintampine evenimente incredibile ca cele petrecute in Ardeal, cand s-a ajuns ca zece cetateni romani de etnie maghiara sa initieze un proiect de lege pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Initiativa legislativa a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 66 (Partea I), fiind insotita de avizul negativ al Consiliului Legislativ. Initiativa prevede infiintarea Tinutului Secuiesc ca si "comunitate autonoma cu personalitate juridica". Teritoriul Tinutului Secuiesc ar urma sa cuprinda judetele Hargita si Covasna, precum si o parte din judetul Mures. Tinutul Secuiesc ar urma sa aiba autonomie administrativa si politica in raport cu statul roman, iar limba maghiara ar urma sa fie limba oficiala, la fel ca si romana. Tinutul Secuiesc ar urma sa fie condus de un presedinte ales prin vot.

Acestea sunt situatiile in care SRI si toate serviciile secrete trebuie sa intervina si sa le previna, nu sa asculte ilegal oameni de afaceri, ziaristi, patroni de trusturi media.  

politician slab liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005893 (s)