News Flash:

NOU! Pista de biciclete de pe strazile Diaconul Coresi - Eneas va fi luminata!

19 August 2015
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
pista luminata
Dupa ce a reusit sa amenajeze cea mai ingusta pista posibila, piste de biciclisti care dau in stalpi sau in zigzag, Primaria Timisoara a reusit o noua premiera: a realizat o pista pentru biciclete cu dublu sens pe o strada cu sens unic. Pista este insa una model de aceasta data, cu lumini rosii in asfalt, delimitata si semnalizata corespunzator. O gasiti pe strada Diaconul Coresi si in continuare pe Eneas, traseul urmand sa fie prelungit pana in Calea Sagului.
Reprezentantii Primariei Timisoara implementeaza solutii noi cu privire la pistele pentru biciclete. Noua pista de pe strazile Diaconul Coresi – Eneas a fost finalizata pe tronsonul de la Calea Martirilor la strada Drubeta, scrie tion.ro.
„Utilizarea bicicletei pe scara tot mai larga, atat in scop utilitar, cat si recreational, impune o continua adaptare a solutiilor pentru biciclisti. Din acest punct de vedere, obiectivele de utilitate, confort in deplasare, dar si de siguranta in trafic sunt esentiale. Una din solutiile realizate pentru a atinge aceste obiective este cea implementata pe strazile Diaconul Coresi – Eneas. Abordarea prevede modificarea profilului stradal al unei strazi cu sens unic, fara circulatie intensa, prin realizarea unei piste pentru biciclete dublu-sens, banda de circulatie, respectiv locuri de stationare paralele cu axul drumului”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.
Autoritatile locale au facut amenajari pe o lungime de 1 kilometru pe strazile Diaconul Coresi si Eneas. Desi artera este una cu sens unic, biciclistii pot circula in ambele sensuri pe noua pista, care are o latime de 2 metri pana la intersectia cu strada Drubeta.

primaria timisoara diaconul coresi calea sagului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)