News Flash:

SOCANT! Fetita de 5 ani VIOLATA de un tanar de 16 ani!

17 August 2015
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
O fetita de cinci ani dintr-o comuna vranceana, violata de un baiat in varsta de 16 ani. Agresorul a fost arestat pentru 20 de zile. Agresiunea sexuala s-a intamplat sambata, in WC-ul stadionului din comuna Cirligele. Violatorul si-a recunoscut fapta.
O fetita in varsta de numai cinci ani, din comuna Cirligele, a fost violata sambata dupa-amiaza, de un baiat in varsta de 16 ani, din aceeasi localitate. Oribila fapta s-a produs in WC-ul stadionului din comuna, dupa ce in prealabil copila a fost convinsa de adolescent sa mearga cu el la stadion, care se afla la doar cativa pasi de locuinta sa.
Probabil speriat de consecinte, baiatul a dus inapoi fata acasa, care a povestit totul parintilor ei. Acestia au chemat politia, iar violatorul a fost retinut.
“Tatal fetei a fost cel care s-a adresat organelor de politie dupa ce minora a povestit ceea ce i s-a intamplat. Tanarul a fost identificat, audiat, moment in care a recunoscut fapta. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de viol, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva”, a precizat subcomisarul Bogdan Toader, purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea.
In cursul zilei de duminica, magistratii Judecatoriei Focsani au luat decizia arestarii violatorului, care este minor. "Dispune arestarea preventiva a inculpatului Grozavu Alin, cercetat pentru infractiunea de viol, prev. de art. 218 alin.1, 2 si 3 lit. c C.pen. cu aplicarea art. 113 alin.3 C.pen., pe o perioada de 20 de zile incepand cu data de 16.08.2015 si pana la data de 04.09.2015, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva, se arata in decizia magistratilor focsaneni, conform Adevarul.
Copila a fost dusa de parinti la medic, care au confirmat agresiunea sexuala asupra ei si va fi, cel mai probabil, supusa unui program de consiliere psihologica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)