News Flash:

Notar din Timisoara, batut cu salbaticie in biroul lui si amenintat cu moartea

19 Ianuarie 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii

Scene violente intr-un notariat din Timisoara. Mai multi indivizi, nemultumiti se pare de nivelul onorariului cerut, s-au napustit asupra notarului Viorel Panduru pe care l-au lovit. In timpul atacului au devastat si biroul acestuia, au agresat-o si pe secretara, apoi au disparut.

Ranit, notarul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri.

Politistii si jandarmii au intervenit la biroul notarial, aflat in zona Pietei Unirii, insa agresorii erau deja plecati. Oamenii legii fac cercetari pentru a-i identifica.

„Politistii Sectiei 1 au fost sesizati cu privire la faptul ca, la un cabinet notarial de pe strada Matei Corvin din Timișoara are loc un conflict spontan.
Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca mai multe persoane, care ar fi fost nemulțumite de clauzele unui contract au devenit violente cu notarul, un barbat de 46 de ani, procedand la lovirea acestuia, cat si a secretarei acestuia. Barbatul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, iar polițiștii efectueaza verificări în vederea identificării și depistarii celor ce se fac vinovați de cele întâmplate„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005070 (s)