News Flash:

Noi detalii socante in cazul copiilor infometati si tinuti in lanturi de parintii lor, in California

19 Ianuarie 2018
933 Vizualizari | 0 Comentarii
hepta 3337289

Cuplul californian, care si-a tinut captivi cei 13 copii, a fost acuzat de tortura si abuz, incluzand abuz fizic, infometare si legarea cu lanturi. Procurorul Mike Hestrin a descris cazul ca fiind unul de "depravare umana", infomeaza site-urile posturilor CNN si France24.
Americanii David si Louise Turpin sunt inculpati pentru abuz si tortura, insa cei doi au pledat nevinovat la toate capetele de acuzare.

David Turpin, tatal in varsta de 57 de ani, este acuzat si pentru ca si-a abuzat sexual una dintre fiice, a afirmat procurorul Mike Hestrin din comitatul Riverside, inainte de audierea cuplului.

"Un caz ca acesta te urmareste. Cateodata, in meseria asta trebuie sa te confrunti cu depravarea umana. Este si cazul situatiei de fata", a declarat procurorul.
Turpin si sotia sa, Louise, in varsta de 49 de ani, ar putea infrunta cate 94 de ani de inchisoare, fiind acuzati de tortura si abuz al copiilor.

Potrivit agentiei Dpa, Mike Hestrin a oferit si alte detalii, precum faptul ca parintii cumparau mancare, insa nu ii hraneau pe copii, acestia fiind malnutriti. Unul dintre copii, in varsta de 12 ani, cantarea cat un copil de sapte ani.

Cei doi parinti fortau copiii sa nu doarma noaptea, ci in timpul zilei si nu le permiteau sa se joace. Cu toate acestea, micutii aveau voie sa tina cate un jurnal.

"Am descoperit jurnalele. Le verificam chiar acum", a mai mentionat procurorul din Riverside.

Una dintre fete a reusit sa evadeze din casa si a sunat la politie, afirmand ca cei 12 frati si surori ai ei erau tinuti captivi de catre parintii lor. Tanara de 17 ani arata ca o fetita de 10 ani, a mai precizat politia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006004 (s)