News Flash:

Nicole Cherry, primele probleme de cand a ajuns acasa cu cea mica. „Calmati-va, nu-mi mai dati mesaje!”

1 Decembrie 2021
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry a ajuns acasa cu Anastasia si, cum fanii eu sunt extrem de nerabdatori sa o vada pe cea mica, artista a postat deja cateva imagini, dar fara sa i se vada chipul. Totusi, fanii, au avut o alta problema, iar Nicole Cherry nu a mai rezistat si a rabufnit pe Instagram. 

Nicole Cherry are multe de invatat despre viata de mamica, dar un lucru stie sigur. In ceea ce o priveste pe fetita ei, Nicole nu are de gand sa o arate in social media, cel putin nu in primele luni. Artista si-a linistit fanii si i-a asigurat ca vor fi printre primii care vor afla de venirea pe lume a micutei Anastasia si s-a tinut de cuvant, doar ca fanii ei vor trebui sa se multumeasca cu o poza cu piciorusul sau manuta.

 ”Simt ca e mai bine sa creasca putin. Nu imi place ideea sa o afisez inca din prima zi de viata”, a spus Nicole. Tot pe Instagram, Ciresica a vorbit si despre momentul in care va avea loc marele eveniment din viata ei. Artista isi doreste din suflet ca la anul sa se casatoreasca cu Florin si, de ce nu, sa aiba petrecere dubla.

Totusi, Nicole a postat si o imagine in formula de trei, dar fanii nu au fost deloc multumiti. In loc sa aprecieze postare, acestia s-au legat de faptul ca cea mici primeste lapte de biberon la doar cateva zile de cand s-a nascut. Artista a vrut sa elimine toate speculatiile, astfel ca s-a filmat in timp ce isi alapta fetita, iar mai apoi a transmis cateva cuvinte dure pentru toti cei care au criticat-o si s-au preocupat de modul in care ea isi hraneste copilul.


"Calmati-va cu sanul! Calmati-va, va rog. Nu imi mai dati mesaje, va rog!", a spus Nicole Cherry in timp ce isi alapta copilul.


Pe aceasta cale, Nicole Cherry a tinut sa demonstreze tuturor ca isi hraneste copilul la san si nu cu biberonul, momentul in care a surprins-o aseara pe Anastasia fiind doar pentru o fotografie de colectie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)