News Flash:

Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad, a revenit la birou imediat dupa scoaterea de sub control judiciar

15 Iunie 2016
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Iotcu
Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, a revenit luni la serviciu, dupa ce vineri judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis scoaterea lui de sub control judiciar. 
'Instanta judecatoreasca a decis scoaterea mea de sub control judiciar. Deci, odata cu ridicarea tuturor masurilor care erau impuse impotriva mea, nu fac altceva decat sa pun in aplicare sentinta instantei care a decis, odata cu ridicarea controlului judiciar, imi pot exercita functia de presedinte ales al CJ Arad', a declarat Nicolae Iotcu. 
Privitor la planurile pe care le are pentru cele cateva zile cat va mai ramane la conducerea administratiei judetului, Iotcu a afirmat ca isi va exercita functia pana la final. 
Nicolae Iotcu a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu. In data de 24 iulie 2015, a fost surprins in luand mita la un om de afaceri, suma de 10.000 euro, ulterior cazul fiind instrumentat cu Iotcu in stare arest preventiv, apoi in stare de arest la domiciliu. 
Ulterior, judecatorii au concluzionat ca presedintele CJ Arad trebuie fi judecat sub control judiciar, insa vineri, magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis revocarea masurii controlului judiciar si, implicit, revocarea oricarei interdictii pe care o avea Nicolae Iotcu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)