News Flash:

Nicio femeie nu trebuie sa ignore aceste semne ale cancerului. Mergi la medic de urgență dacă ai și tu aceste semne!

29 Martie 2018
1655 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer mamar

Aceste 10 simptome ale cancerului sunt foarte des ignorate de femei, insa sunt extrem de periculoase. Este foarte important sa iti asculti corpul si sa acorzi o atentie sporita toate semnelor pe care acesta ti le ofera. In acest mod vei reusi sa previi boli crunte care iti vor da viata peste cap. Iata 10 simptome ale cancerului pe care foarte multe femei le ignora, fara sa constientizeze gravitatea lor!

1. „Wheezing-ul” sau respiratia scurta. Acesta este unul dintre primele semne care pot indica prezenta cancerului pulmonar. Din nefericire este si unul dintre semnele carora nu li se acorda atentie.

2. Raceala cronica sau durerea in piept. Numeroase tipuri de cancer printre care si leucemia pot da nastere simptomelor de acest gen.

3. Infectii frecvente. Acestea pot fi tot un semn de leucemie, un cancer extrem de periculos care se dezvolta in maduva oaselor. Maduva incepe sa produca celule albe anormale, sabotand capacitatea corpului de a se apara impotriva infectiilor.

4. Vanatai sau sangerari foarte dese. Aceste semne ar trebui sa te ingrijoreze si sa te trimita de urgenta la un medic.

5. Oboseala sau senzatie de slabiciune. Oboseala croncia poate indica mai multe tipuri de cancer, asa ca trebuie sa fii atenta si la celelalte simptome care o insotesc.

6. Sentimentul ca esti mereu plina si balonarea. Multe femei ignora aceste simptome ale cancerului, insa ele trebuie luate in serios caci pot indica probleme extrem de grave.

7. Pierdere in greutate inexplicabila. Desi unele femei se bucura atunci cand pierd kilogramele in plus, daca aceasta slabire vine brusc fara ca tu sa fi facut niciun efort ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.

8. Dureri de stomac frecvente. Acestea pot indica prezenta cancerului colorectal.

9. Schimbari la nivelul sfarcurilor. Nu ignora nici cea mai mica schimbare la nivelul sfarcurilor, ci mergi la medic de urgenta pentru a te asigura ca nu esti victima cancerului la san.

10. Edemul la nivelul fetei. Unii pacienti care sufera de cancer la plamani au raportat acest simptom. Mergi la medic pentru a te asigura ca nu este nimic grav.


wheezing raceala cronica vanatai oboseala slabiciune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006640 (s)