News Flash:

Negulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de un magistrat pe care acesta l-a trimis in judecata

22 Februarie 2018
809 Vizualizari | 0 Comentarii
procurorul negulescu 3

Mircea Negulescu a fost citat, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar privind o plangere facuta de un magistrat pe care acesta l-a trimis in judecata, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Sursele citate precizeaza ca este vorba despre o plangere depusa de un magistrat care era cercetat intr-un dosar instrumentat de Negulescu, care a fost clasata de procurorii de la Parchetul General, insa judecatorii au infirmat decizia, constatand lipsa efectiva a anchetei.

Mircea Negulescu a ajuns la sediul Parchetului General, refuzand sa faca declaratii jurnalistilor.

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, pe 30 ianuarie, excluderea din magistratura a procurorului Mircea Negulescu, acuzat, printre altele, ca a luat legatura cu un suspect in mai multe dosare.
Decizia poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In spatiul public au aparut mai multe inregistrari din discutii pe care le-ar fi avut cu parti din dosare, aceste aspecte constituind subiectul unor cercetari ale Inspectiei Judiciare. In una dintre inregistrari, Mircea Negulescu ii cerea unui martor cu identitate protejata sa semneze un denunt impotriva omului de afaceri Sebastian Ghita, iar acesta din urma ii spune ca „anul trecut scriam de Cosma si se duce nevinovat la puscarie”.

De asemenea, in spatiul public au aparut si conversatiile dintre magistrat si Andreea Cosma, cea pe care la un moment dat a anchetat-o. Deputatul Andreea Cosma a sustinut ca procurorul i-a facut avansuri, iar atunci cand le-a refuzat, magistratul a amenintat-o ca o va trimite la inchisoare, odata cu tatal sau, Mircea Cosma, fostul presedinte al CJ Prahova, si fratele sau, fostul deputat Vlad Cosma.

Recent, au aparut alte inregistrari in care ar aparea Mircea Negulescu, fostul deputat Vlad Cosma acuzandu-l pe acesta ca ar fi falsificat probe si ar fi presat martorii. Vlad Cosma a depus o plangere la Parchetul General pe numele a patru procurori din DNA Ploiesti, printre care Mircea Negulescu si Lucian Onea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)