News Flash:

Neatentia i-a fost fatala unui biciclist din Timisoara. Barbatul a schimbat directia de mers fara se asigure si a fost lovit mortal de o masina

29 Mai 2018
955 Vizualizari | 0 Comentarii
biciclist beat

Accident grav de circulatie, duminica dupa-amiaza, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timisoara, la intersectia cu Aleea Sanatatii. Un biciclist in varsta de 69 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a schimbat directia de mers fara sa se asigure si a fost lovit de masina.
Politistii spun ca vinovat de producerea accidentului este biciclistul in varsta de 69 de ani. Acesta circula pe bulevardul Liviu Rebreanu, dinspre Calea Buziasului spre Spitalul Judetean. Circula pe banda intai, iar la intersectia cu Aleea Sanatatii a virat brusc stanga schimband directia de mers fara sa se asigure, scrie tion.ro.
A taiat astfel calea unui autoturism condus regulamentar de o tanara de 19 ani, in aceeasi directie de mers. Soferita nu a putut face nimic pentru a evita accidentul si l-a lovit in plin pe barbat. Acesta a fost aruncat la pamant si a suferit rani grave, decedand ulterior la spital.
Politistii de la rutiera s-au deplasat la fata locului si au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa.


accident grav timisoara aleea sanatatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007109 (s)