News Flash:

Miting pentru sustinerea Vioricai Dancila, cel mai probabil pe 9 iunie

28 Mai 2018
907 Vizualizari | 0 Comentarii
dancila

Partidul Social Democrat va anunta marti data mitingului de sustinere a premierului Viorica Dancila, ce mai probabil acesta urmand sa fie in data de 9 iunie, asa cu, vor mai multi lideri PSD, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.
"Inca nu este stabilita data. Probabil ca maine(n.r.: marti) vom stabili data. E prematur sa spunem acum. Tinem legatura intre noi. S-ar putea sa fie 9 iunie", a declarat unul dintre sociali democrati, pentru MEDIAFAX.

Acesta a mai precizat ca trebuie sa se tina cont si de liderii care sunt la mare departare Vaslui, Suceava, Botosani, Satu Mare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca, daca guvernarea va fi preluata in mod nelegitim, atunci PSD va utiliza ”toate mijloacele legale, constitutionale, publice, sociale pentru ca votul cetatenilor din decembrie 2016 sa fie respectat”, inclusiv un miting de sustinere a premierului.
Presedintele Klaus Iohannis a cerut, in mod repetat, demisia premierului Dancila, insa seful Executivului a anuntat ca are sustinere din partea majoritatii parlamentare si nu va onora cererea.


viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005769 (s)