News Flash:

Motivul pentru care Mihaela Radulescu nu are de gand sa imbrace rochia de mireasa din nou. „Nu vreau sa sufar!”

1 Decembrie 2021
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu este una dintre vedete cu state vechi in televiziune si nu mai are nevoie de nicio prezentare. Chiar daca o relatie de 7 ani cu iubitul ei, Felix Baumgartner se pare ca vedeta nu are de gand sa se casatoreasca, mai ales ca este de parere ca fericirea si linistea unui cuplu nu sta intr-un act.

Mihaela Radulescu este foarte asumata atunci cand vine vorba de viata personala. Anii pe care i-a petrecut in lumina reflectoarelor au invatat-o pe Mihaela ca sinceritatea este una dintre armele care ii cucereste instant pe fani. Diva nu vorbeste prea des despre relatia pe care o are cu Baumgartner, dar si atunci cand o face, o face fara sa se ii pese de consecintele pe care le-ar putea genera replicile ei. Avand o relatie de lunga durata, multi s-au intrebat de ce nu se casatoreste pentru a duce totul la un alt nivel, asa ca acum a venit timpul ca Mihaela sa dea raspunsul la aceasta intrebare.

Vedeta a declarat in cadrul unei emisiuni ca face parte din categoria persoanelor care prefera sa se bucure de moment si care nu crede in efectele de stabilitate oferite de un act. Mihaela este de parere ca daca o relatie functioneaza bine de atata timp, va functiona si de acum incolo, cu sau fara promisiuni eterne. 

”Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeasi varsta, oameni maturi care stiu ce vor de la viata. E altfel, nu e ca in familia traditionala romaneasca. Nu vreau sa-mi fac planuri care sa nu-mi iasa! Nu vreau sa sufar! Nu stiu ce ne rezerva viata. Eu cu Felix ne-am despartit de vreo mie de ori in presa din Romania. In tot acest timp, noi ne-am vazut fericiti de viata noastra!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)