News Flash:

Moscova confirma ca a trimis lista neagra partenerilor sai din UE

31 Mai 2015
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin2

"Am dori să ne abţinem de la comentarii cu privire la numele persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea în Federaţia rusă, deşi (numele lor) au apărut în unele publicaţii", a declarat oficialul - al cărui nume nu este precizat de către agenţia rusă de stat - pentru presă. "În acelaşi timp, confirmăm că liste similare au fost înmânate partenerilor europeni", a adăugat el.

Moscova le-a recomandat de mult emisarilor statelor care au impus sancţiuni Federaţiei ruse să se adreseze birourilor consulare ruseşti înainte de vizite, pentru a afla dacă au interdicţia de a intra în ţară, a declarat el.

"Însă partenerii noştri au preferat să nu facă acest lucru şi au solicitat să fie notificaţi pe canale diplomatice", a precizat oficialul. "În această idee le-au fost trimisele listele", a adăugat el.

Listele "au fost înmânate partenerilor noştri europeni ca un gest de încredere, iar publicarea lor poate apăsa conştiinţa părţilor corespondente", a apreciat el.

"Doar un lucru rămâne neclar: au dorit colegii noştri europeni aceste liste pentru a minimaliza inconvenientele «persoanelor interzise» sau să pună în scenă alt show politic?", a adăugat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004579 (s)