News Flash:

Momente grele pentru o indragita prezentatoare de la noi

29 Ianuarie 2017
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
maria simion
Cand dragostea e sincera, nici un obstacol nu o poate distruge. Asa se spune in popor. Se pare ca acesta este si cazul relatiei dintre Maria Simion si Catalin Cazacu, apoi in cazul relatiei cu noul iubit. Desi pe plan profesional i-a mers mereu bine, Maria fiind o indragita prezentatoare TV, pe plan personal a dat din ghinion in ghinion.
Povestea de dragoste dintre Maria si „rebelul” campionatului national de motociclism, Catalin Cazacu, a fost una parca rupta din telenovele. Dupa ce prezentatoarea TV a divortat de sotul ei, cu care era impreuna de mult timp, avand si o fiica, aceasta si-a asumat oficial noua relatie. Cei doi pareau sa fie foarte indragostiti, toti prietenii si admiratorii acestora asteptand sa bata clopote de nunta. Dragostea lor a depasit orice obstacol, dar s-au despartit dupa doar doi ani de relatie, fix de Sfantul Valentin.Cei doi si-au mai dat o sansa, dar drumurile lor s-au separat iremediabil.
Catalin si-a refacut viata alaturi de Denisa de la Bambi, insa si aceasta poveste de iubire a esuat, iar acum Maria ii calca pe urme dupa ce s-a despartit de cel alaturi de care se si mutase de luni bune. Viorel, un important om de afaceri, este cel care a avut grija sa-i readuca zambetul pe buze prezentatoarei TV, insa acum a fost parasit, tocmai cand cei dragi asteptau sa anunte nunta.

catalin cazacu sfantul valentin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)