News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

28 Ianuarie 2017
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
hor
Berbec 


Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.


Taur 


Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe informatiile pe care le transmit, practic bati pasul pe loc si nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principala a marilor tale planuri, pentru ca la tot pasul ei vor incerca sa ti se bage pe sub piele ca sa afle ce gandesti. Refuza sa faci echipa cu alte persoane, pentru ca acestea mai mult strica ceea ce cladesti tu si vor arunca pe umerii tai tot felul de vini care nu-si apartin. Colaborarea este defectuoasa din cauza tradarii unora.


Gemeni 


Ai la dispozitie niste bani, dar dupa ce ii vei cheltui, nu vei mai ramane cu nimic din aceasta suma considerabila. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achizitii costisitoare, a unei investitii masive, si toata caramida asta de bani pe care o ai in mana pentru cateva ore, va lua calea acestui mare tel. Nu conteaza ca-i dai, ca doar acesta le e scopul, ci conteaza minunata senzatie de fericire, de abundenta, de relaxare, de confort pe care o vei avea dupa aceea. Poti considera, pentru o zi, ca banii chiar aduc fericirea, si cand ii ai, si cand ii dai!


Rac 


Fii intransigent si nu permite nimanui sa se abata de la reguli, ca nu cumva sa ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea in mana si fa-o pe justitiarul acolo unde e nevoie, pentru ca azi adevarul e de partea ta. Poti demasca pe cei care nu respecta legile, pe cei care au mintit sau ti-au inselat increderea, dar numai tu decizi daca masurile pe care le iei sunt categorice sau incerci sa fii mai bland. Unde-i lege nu-i tocmeala, si la fel te comporti si tu cu cei pe care-i consideri vinovati.


Leu 


Daca poti, stai pe margine azi si nu face nici un pas in nicio directie. Inactivitatea e chiar un avantaj in cazul de fata, pentru ca nu te lasa sa faci vreo greseala. Esti tinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdata, nu il poti depasi, dar poate acest ragaz care ti se ofera din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine. E o zi in care a nu face nimic este exact solutia cea mai potrivita, deci nu insista nici sa te bati cu morile de vant, nici sa depasesti cu orice pret impasul, pentru ca n-ar fi decat un consum inutil de resurse. Asteapta, ai rabdare, va trece de la sine.


Fecioara 


Daca e loc de petrecere azi in preajma ta, vei participa cu maxima bucurie, trup si suflet, pentru ca cel care se afla in centrul atentiei merita toate felicitarile. E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiti unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteti cu totii constienti ca o relatie de succes se pastreaza si cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!


Balanta 


Te afli azi intr-o companie vesela, un pic galagioasa, dar iti place atmosfera, chiar daca tu azi nu simti nevoia sa iesi prea mult in evidenta, preferand sa privesti de pe margine veselia altora. Esti un bun prieten care participa la activitatile comune cu implicare, dar intr-o oarecare tacere totusi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfatuitor care poate asculta dorintele altora, care poate oferi sfaturi impartiale. Daca ar fi cineva sa spuna azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nadejde confident, pentru ca tu stii sa asculti, nu judeci si la final dai si niste indrumari de milioane!


Scorpion 


Nu trebuie sa privesti lucrurile in perspectiva acestui banal hop in care esti prins acum, pentru ca astfel de momente sunt absolut firesti in evolutia oricui catre marile sale planuri. Nu merg toate ca unse, nu esti un robotel care isi indeplineste sarcina conform programului, ci e normal sa mai ai si momente de oboseala, de slabiciune, de detasare in care nu mai vrei sa faci nimic. Daca tot e o zi de liniste, accepta acest benefic ragaz si foloseste-l pentru binele personal. Ai sa vezi ca e un cadou binefacator dupa o perioada atat de incarcata, pentru ca, rupt un pic de miezul evenimentelor agitate, privesti lucrurile diferit si descoperi mai usor ce ai de facut, dandu-ti seama ca nu merita sa-ti faci griji!


Sagetator 


Un noroc de zile mari vizeaza situatia ta materiala, dar asta nu inseamna ca trebuie sa dai buzna in prima agentie loto si sa dai tot ce ai pe un loz. Norocul apare sub o alta forma, ca o idee practica foarte buna care, daca va fi folosita eficient, va atrage bani in plus in viitor. Actiunile de durata in care esti implicat de ceva vreme pot fi rezolvate acum extrem de usor, printr-o idee geniala ce face ca totul sa ajunga mai repede la ce ti-ai propus. Sansa apare sub forma unei iesiri neasteptate dintr-o zona in care nimic nu se mai urnea.


Capricorn 


A fi singur nu e deloc atat de rau pe cat suna, pentru ca azi alegi de buna voie azi izolarea. Ai nevoie de multa liniste. Poate te pregatesti sufleteste pentru o mare confruntare, cum ar fi un proiect de serviciu foarte important, un examen sau un eveniment in viata personala cu conotatii emotionale majore, si nu te poti concentra eficient daca in jurul tau e galagie si agitatie. Ai dori sa dispara toti din jurul tau pentru o zi ca sa te ocupi doar de propriile interese. Citesti, studiezi, meditezi, dormi, toate acestea te pun in legatura cu sinele tau cel mai profund si de acolo pot aparea azi cele mai bune sfaturi. Asculta ce transmite vocea ta interioara, dar pe care nu o poti auzi in iuresul lumii.



Varsator 


De unde nici nu te asteptai ca mai poate iesi ceva bun, te trezesti cu o surpriza de zile mari ce te propulseaza direct in varf. Aveai sperante mediocre cu privire la sansele de reusita ale unui proiect, dar iata ca vestile care vin astazi sunt mai bune decat ai fi sperat. Tu esti responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc, pentru ca, desi totul parea banal, ai sperat mai departe ca vei ajunge la apogeu. Gandirea pozitiva poate avea efecte excelente, chiar si atunci cand nimeni nu-ti spune ca se poate ajunge la succes, ca atare nu te lasa influentat de cei care se multumesc cu putin, ci continua sa speri ca se poate si mai bine.


Pesti


Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspat de care aveai mare nevoie intr-o perioada de extenuare fizica si psihica. Faci altceva decat de obicei si schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Iti ridica moralul, iti da chef de actiune, iti readuce zambetul pe chip si chiar un sentiment de eliberare dupa o perioada plina. Orice ai face azi, adu-ti aminte de sufletul tau, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru ca meriti si tu un repaus ocupandu-te de activitati lejere, relaxante, vesele, poate chiar in compania copiilor. Cei mici iti pot duce aminte cel mai usor ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic!

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004860 (s)