News Flash:

Momente cumplite pentru violatorii din Vaslui! Iata ce li s-a intamplat pe o strada din Iasi, in drum spre Curtea de Apel

14 Septembrie 2015
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Duba Penitenciarului Vaslui, care ii transporta la Curtea de Apel Iasi pe cei sapte tineri condamnati pentru violarea unei eleve de 18 ani, a fost implicata, luni, intr-un accident petrecut in Iasi, dupa ce a fost lovita de un autoturism care nu a acordat prioritate.
Potrivit reprezentantilor Politiei Iasi, accidentul rutier s-a petrecut, luni, in cartierul Pacurari, la intrarea in municipiul Iasi, dupa ce autoutilitara apartinand Penitenciarului Vaslui a fost lovita de un autoturism Volkswagen, cu numere de Galati, al carui sofer nu a acordat prioritate, la iesirea de pe o artera secundara, informeaza Mediafax. 
   
"Nu au fost victime, iar din primele cercetari vina apartine soferului autoturismului. Politistii de la Serviciul Rutier sunt la fata locului, iar investigatiile continua", a declarat Madalin Taranu, purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi.
    
La fata locului, s-a deplasat o alta autoutilitara, apartinand Penitenciarului Iasi, care i-a preluat pe detinutii aflati in duba implicata in accident.
    
Detinutii au fost coborati din masina Penitenciarului Vaslui sub escorta Politiei, fiind legati de maini, cate doi, cu catuse.
    
Circulatia in zona Pacurari s-a desfasurat cu dificultate timp de cateva zeci de minute.
    
Cei sapte tineri din Valeni sunt prezentati, luni, Curtii de Apel Iasi, unde se judeca prelungirea masurii arestului preventiv, dispusa de catre Tribunalul Vaslui in urma cu o luna. 

pacurari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005579 (s)