News Flash:

Moment emotionant cand copilul de 2 ani si 8 luni, disparut, a fost GASIT dupa o noapte de cautari. Cine este cel care a izbucnit in lacrimi: Alex, esti in siguranta!

29 Aprilie 2018
844 Vizualizari | 0 Comentarii
untitled 1

Un filmulet emotionant ce surprinde momentul in care un voluntar l-a gasit pe copilul de 2 ani si 8 luni disparut de acasa, din localitatea Sutu, comuna Ciurila, fost postat, sambata, pe facebook, de Prefectura Cluj.
Pe imaginile postate pe facebook se vede cum copilul se uita speriat, in timp ce salvatorul sau se apropie plangand si strigand „Alex, stai, esti in siguranta”.

„Emotia lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) in momentul regasirii lui Alex, micutul disparut ieri (vineri – n.r.) in comuna Ciurila, este de nenumit. Dupa o noapte de cautari ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea si devotamentul tuturor celor implicati, politisti, jandarmi, pompieri, salvamontisti si voluntari, toti profesionisti cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul si abnegatia lor!”, scrie in postarea care insoteste filmuletul.

Copilul din satul Sutu a disparut vineri seara, iar pentru cautarea lui s-a constituit o celula de criza, acesta fiind dat si in consemn la frontiera. Baiatul a fost gasit sambata dimineata, intr-o casa parasita din sat, fara a prezenta urme de violenta.

Se pare ca parintii copilului erau acasa in momentul disparitiei, tatal fiind ocupat cu montarea unui gard in gradina, iar mama desfasura activitati gospodaresti. Din declaratiile mamei, baietelul ar fi fost lasat nesupravegheat intre 15 – 20 de minute.

Vezi clipul pe Mediafax.ro


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)