News Flash:

MIRACULOS! Acest ulei previne atacul de cord si te scapa de infectii. Vezi cat de usor se prepara si cum se administreaza

4 Martie 2016
5577 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei usturoi
Tonifiant si antiseptic, usturoiul este un leac excelent impotriva racelilor, afectiunilor respiratorii, distruge celulele canceroase si reduce tumorile, impiedica coagularea sangelui, protejand astfel organismul de accidentele vasculare

Cercetatorii de la Emory University School of Medicine din SUA au descoperit si o alta virtute a acestei legume: protejeaza de atacul de cord. Ei sustin ca uleiul de usturoi contine o substanta, denumita trisulfura de diallyl, care protejeaza tesuturile coronariene. Administrat oral, in cantitati mici, uleiul de usturoi poate inlocui cu succes tratamentele injectabile folosite pana acum pentru "repararea" tesuturilor cardiace.

Iata cum se obtine uleiul de usturoi
1. Se curata doua capatani de usturoi, se piseaza marunt in mojar. 
2. Pasta obtinuta se amesteca cu 150 ml ulei de floarea soarelui presat la rece. Se pune intr-o sticla, se inchide bine si se expune la razele soarelui timp de 10 zile. 
3. Se agita sau se amesteca de 2-3 ori pe zi. Se filtreaza prin 3 straturi de tifon. 
4. Se amesteca cu jumatate lingurita de glicerina si se pastreaza la rece, intr-o sticluta de culoare inchisa, sigilata ermetic, timp de 2 luni. 
5. Inainte de consumare, uleiul se incalzeste pe baie de aburi, pana la temperatura de 35 grade. Se consuma cate o lingurita, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa.

O alta varianta de preparare a uleiului
O capatana de usturoi de marime medie se piseaza. Terciul astfel obtinut se pune intr-un borcan de sticla, se amesteca cu un pahar de ulei si se pune la frigider. Se administreaza o lingurita de ulei amestecata cu o lingurita suc de lamaie proaspat stors, de 3 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa. O cura dureaza 2-3 luni, iar dupa o pauza de 30 de zile, se repeta.

Mod de utilizare
Uleiul de usturoi se poate folosi pentru tratarea proceselor inflamatorii din gura, urechi si nas, de asemenea, a spasmelor vaselor sanguine din creier, pentru scleroza.

Uleiul de usturoi vine si in ajutorul celor care se confrunta frecvent cu sinuzita. Poate fi administrat intern, dar si extern, direct pe zona afectata. Frecati uleiul pe zona sinusurilor. Puteti sa il folositi si pe gat, piept, sau in spatele urechilor daca aveti simptome in aceste zone. Aveti grija sa evitati contactul cu ochii. Faceti acest tratament seara, inainte de culcare si il repetati pana la disparitia simptomelor.

accidentele vasculare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005481 (s)