News Flash:

Un LEAC MIRACULOS pentru CANCER pe care toata lumea il are in bucatarie

2 Martie 2016
42672 Vizualizari | 0 Comentarii
bicarbonat3
Mai jos iti recomandam un leac miraculos pentru cancer pe care medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin. Doza recomandată este de 500 ml de apa + suc de la 3 lămai + 1 lingurita bicarbonat de sodiu. 

Se consuma pe stomacul gol dimineața , poate fi împărțită în două doze în timpul zilei , dar nu între mese . Se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar și atunci cand boala a disparut , pentru că boala poate recidiva , și este important pentru a preveni reaparitia cancerului.
Bicarbonatul de sodiu este unua dintre cele mai alcaline substante. Otto Heinrich Warburg (a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa " Cauza principală și prevenirea  cancerului " ), a declarat că " Celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid și lipsit de oxigen . ' Celule sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin , oxigenat , ce le permite funcționarea normală . A priva o celulă sanatoasa de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula in una canceroasa .

Substanțele acide resping oxigenul , pe cand substanțele și celule alcaline atrag oxigenul . Celulele canceroase sunt anaerobe ( nu respira oxigen ) și nu pot supraviețui înprezența unui nivel ridicat de oxigen . In schimb supravietuiesc datorita GLUCOZEI si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen . 

Tesuturile canceroase sunt acide iar țesuturile sănătoase sunt alcaline . Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decat un mecanism de apărare care au anumite celule ale corpului pentru a rămane în viață într-un mediu lipsit de oxigen și acid . "

Doza : 1/2 litru de apa + suc de la 3 lămai +1 lingurita bicarbonat de sodiu .

Dr. Elizabeth Izquierdo :

" Eu sunt un medic și eu refuz să cred că numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer . "

Invinge cancerul :

Un aliat nebanuit. In magazinul de langa casa poti gasi Kryptonita ta pentru Cancer .

Cine ar fi crezut ? Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu , în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigatii de cercetare OPREȘTE si vindeca cancerul . Și chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei . Specialiștii convenționali , parțial conștient sau inconștient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie , complexul industrial medical - farmaceutic , sunt convinși că cancerul este un mister de ne desplusit. " Soluția " oferita de medici pentru cancer constă în trei proceduri foarte riscante și extrem de invazive: chirurgie , chimioterapie si radiatii . Soluția cea mai simpla se poate regasi in casa ta .

In cartea sa , " caștigă războiul împotriva cancerului " ( "a caștigat războiul împotriva cancerului " ) , autorul ei , Dr. Mark Sircus , abordează problema bicarbonatului de sodiu , care poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieți în fiecare zi . 

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la niveluri normale de bicarbonatului din corp.si este , de asemenea, mai ieftin, mai sigur , și, probabil, cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer . Bicarbonatul de sodiu dă organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase , fara efecte secundare devastatoare și evitand costurile chimioterapiei conventionale .

Și știi care este problema medicilor de a prescrie acest leac miraculos ? Este foarte foarte ieftin . Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți, și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atat de simplu , atunci nu o promoveaza . Atat de simplu și asta este realitatea brutală . Și probabil pana azi nu ai auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu și prea ieftin , și prin urmare, nu incurajeaza nimeni cercetarea si publicarea informatiei.

Comunitatea medicală i-a întors spatele Dr.Simoncini și alți colegi , pentru că el , ca un medic oncolog onest care este un specialist in cancer - a refuzat să folosească metode convenționale pentru pacientii lui si a decis sa foloseasca bicarbonatul de sodiu adminstrar , administrat cu succes cu o rata de vindecare de 99 la suta din cazurile de cancer de san . Și cancerul vezicii urinare poate fi vindecat într -un timp scurt , complet , fără intervenții chirurgicale , chimio sau radiații , folosind numai aparate de infiltrare locală ( similar cu un cateter ), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat în san sau vezica urinara. Dar poate fi , de asemenea, consumat pe cale orală .

Companiile farmaceutice :

Si companiile farmaceutice știu ca bicarbonatul de sodiu farmaceutic se poate folosi in tratamentul tumorilor pentrua disparea mai repede, iar multe dintre tratamentele de chimioterapie includ în prezent bicarbonat de sodiu , cu scuza că " ajuta " pentru a proteja rinichii ,inima si sistemul nervos al pacientului. Și a fost deja demonstrat că administrarea de chimioterapie fără bicarbonat de sodiu poate ucide pacientul . Așa că , atunci cand auzim " succesele " chimioterapiei , în special cu rapoartate de televiziune prin cablu și celebrități care s-au vindecat miraculos , nu suntem informați ca responsabilul pentru vindecare este tocmai bicarbonatul de sodiu , care acționează nu numai pentru a opri metastaze si vindeca cancerul , dar, de asemenea, pentru a minimiza efectele secundare nocive ale otrăviri prin chimioterapie. Dr. Sircus spune așa . " Nu exista studii pentru a separa efectele bicarbonatului de sodiu din agenții de chimioterapie toxica și nici nu va ...... " spune doctorul resemnat .

Factorul emotional : 

De mult timp este cunoscut faptul ca anxietatea extremă , stresul sau pierderea unei persoane dragi , eșecul în obiectivele propuse, dilemele existențiale , traumele morale sau emoționale , etc - Pot declanșa o varietate de boli fizice , migrene , hipertensiune , sistemul imunitar scăzut , etc- , ajungand in timp la cancer .

Și acest lucru este logic : Dacă nu ar exista o scădere a sistemului imunitar , fie ea bruscă sau cronică , nu ar exista posibilitatea ca ciupercile, care studii recente arata ca sunt cele care cauzeaza cancer , sa poata prolifera pană la punctul în care se periclitează viața .

Doza : 1/2 litru de apa + suc de lămai 3 +1 lingurita bicarbonat de sodiu .

stomacul gol reaparitia cancerului tesuturile canceroase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)