News Flash:

MIRACOL! Romanca si fetita ei date disparute in urma avalansei din Italia ar fi fost gasite in viata sub zapada!

20 Ianuarie 2017
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
supravietuitor
Presa italiana scrie ca romanca si fetita ei se numara printre supravietuitorii avalansei care a lovit hotelul italian, miercuri noaptea. Nu se cunosc informatii despre baietelul acesteia.

Cele opt persoane gasite in viata, doi copii, trei femei si trei barbati, au supravietuit in zona bucatariei hotelului, unde au reusit sa faca focul si sa se hraneasca, scriu jurnalistii italieni.

Salvatorii au cerut ajutorul mai multor elicoptere pentru a-i scoate cat mai repede pe surpravietuitori.

Imaginile furnizate de echipele de prim ajutor arata o masa de zapada amestecata cu alte materiale si copaci rupti care a patruns in hotel si a umplut unele camere si holuri pana la tavan.

Un purtator de cuvant al echipelor de salvare a declarat presei locale ca avalansa a avut o latime de 300 de metri si a culcat la pamant o padure, inainte de a lovi hotelul cu 45 de camere. Se pare ca impactul a deplasat cladirea cu circa 10 metri.

Ambasada Romaniei in Italia dar si Consulatul general de la Bologna sunt in permanenta legatura cu autoritatile locale si sunt gata sa ofere asistenta consulara in cazul in care este nevoie.

ambasada romaniei italia consulatul general bologna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004937 (s)