News Flash:

MIRACOL! Ce se intampla in corp daca mananci usturoi cu miere timp de 7 zile! VIDEO

28 Iulie 2016
67803 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi cu miere
Combinatia dintre usturoi si miere aduce o multime de beneficii pentru sanatate atunci cand este consumata pe stomacul gol. Ce se intampla in corp daca mananci usturoi cu miere?
Stim deja ca usturoiul este considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente, insa in combinatie cu mierea de albine naturala, efectul sau este potentat. Potrivit specialistilor, combinatia dintre usturoi si miere consumata pe stomacul gol timp de 7 zile are efecte spectaculoase pentru sanatate. 

Ce beneficii aduce consumul de usturoi?
Vitamine A, B1, B2, C, fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu. Am spune ca toate aceste substante fac parte dintr-un supliment alimentar super complet din farmacie. De fapt, ele fac parte din compozittia unei plante obisnuite, pe care o gasim din abundenta. Este vorba de cunoscutul usturoi. Iar toate aceste vitamine si minerale nu sunt singurele componente ale plantei-minune. Usturoiul mai are si alicina, substanta cu un puternic efect antibiotic. Efectul lui il putem vedea in perioadele de raceala si gripa sau in convalescenta.
Proprietatile sale nu se opresc aici! Usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente anticancerigene. S-a constatat reducerea incidentei cancerului pulmonar la cei care mananca usturoi, acesta inlaturand o parte din efectele negative ale fumatului.
De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor si a trombozei arteriale, contribuind la cresterea poftei de mancare, reducand tensiunea arteriala. Asadar iata cate motive sanatoase pentru a include aceasta planta puternic aromata in dieta noastra zilnica! 
Ce beneficii aduce consumul de miere naturala de albine?
Prin pasteurizate, adica incalzirea ei la temperatura inalte, mierea de albine isi pierde toate proprietatile vindecatoare pentru care este atat de faimoasa. Enzimele sunt distruse si rezulta un sirop lichid care nu mai are nicio valoare nutritionala. Prin urmare, trebuie sa fii foarte atenta la alegerea pe care o faci, deoarece mierea poate sa fie foarte usor contrafacuta.
Mierea de albine naturala este o sursa importanta de antioxidanti, dar si de enzime si minerale, precum fier, zinc, potasiu, calciu, fosfor, magneziu si seleniu. Nici vitaminele nu lipsesc din mierea de albine, aceasta fiind bogata in vitaminele B6, tiamina, riboflavina si niacina.
De asemenea, mierea de albine te ajuta sa scazi nivelul colesterolului rau. 
Cum sa faci un amestec de usturoi cu miere?
Fie optezi pentru usturoiul intreg infuzat in miere, fie pentru cel zdrobit!
Amestecul se realizeaza din 3-4 capatani de usturoi amestecate cu o cana de miere, lasand totul la infuzat cateva zile in frigider sau la temperatura camerei. Astfel vei avea amestecul pregatit pentru a consuma cate o lingura in fiecare dimineata pe stomacul gol. Alicina din usturoi este mai usor absorbita atunci cand este consumata pe stomacul gol, de aceea dimineata este cel mai bun moment pentru a consuma acest amestec. 
Daca alegi sa zdrobesti un catel de usturoi este important sa-l lasi apoi la temperatura camerei timp de 5 minute, deoarece astfel se vor activa enzimele care il transforma intr-un superaliment. Amesteca-l apoi cu putina miere de albine si inghite, fara sa mesteci. Poti sa bei un pahar cu apa pentru a inghiti mai usor amestecul.
De ce sa mananci usturoi cu miere timp de 7 zile?
Usturoiul combinat cu miere este considerat un remediu ayrvedic, recunoscut pentru efectele sale spectaculoase pe care le are asupra corpului. Potrivit unui studiu citat de US National Library of Medicine National Institutes of Health, iata ce se intampla daca mananci usturoi cu miere:
1. Are un efect protector asupra inimii, scade colesterolul rau si tensiunea arteriala.
2. Este util persoanelor care fac chimioterapie, ajutand la detoxifierea corpului.
3. Are efect antimicrobian si antifungic.
4. Intareste sistemul imunitar si te fereste de raceli.
5. Calmeaza durerile cauzate de osteoartrita. 
6. Are efect anticancerigen.

Galerie Video


stomacul gol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006266 (s)