News Flash:

Ministrul Muncii, la audieri

19 Iulie 2016
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos pislaru
Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a avut luni o intalnire de lucru la sediul DIICOT in legatura cu declaratiile sale recente privind existenta unor cazuri de trafic de minori in institutii ale statului.

"In cursul zilei de 18 iulie, ministrul Muncii a avut o intalnire cu conducerea DIICOT, la cererea sa. Cu aceasta ocazie, s-au discutat cai si mijloace de imbunatatire a colaborarii inter-institutionale intre cele doua institutii si s-a reiterat faptul ca niciun fel de informatii privitoare la cursul unor anchete aflate in derulare nu pot fi facute publice pana la finalizarea acestora", se arata intr-un comunicat transmis, luni, de Iolanda Staniloiu, consilier al ministrului Muncii.

Ministrul Muncii a declarat, duminica, ca exista suspiciuni de trafic de persoane siprostitutie in institutii ale statului care gazduiesc minori.

"Din pacate am inca niste cazuri in zona de sud-est a tarii unde exista suspiciuni de trafic de persoane si prostitutie legate de institutiile care gazduiesc copiii in numele statului. E vorba de institutii ale statului in care este suspiciunea ca a fost trafic de copii. Exista aceasta suspiciune, sunt anchete (...). Acest tip de abuzuri se intampla in mai multe locuri din tara", spunea Dragos Pislaru.

Ministrul Muncii a mai spus ca sunt si cazuri de copii abuzati sau "tinuti pe droguri" in centre sociale.

Declaratia lui Pislaru a fost facuta in contextul anchetei desfasurate de procurorii DIICOT in dosarul de sclavie din localitatea argeseana Berevoesti, in care au fost implicati si copii. 

ministrul muncii diicot iolanda staniloiu prostitutie minori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004737 (s)