News Flash:

Ministrul Justitiei anunta propunerea sa pentru functia de procuror-sef DNA

6 Septembrie 2018
846 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte joi, la ora 13.00, care va fi candidatul pe care-l va propune pentru functia de procuror-sef DNA din cei sase care s-au inscris in cea de-a doua campanie de selectie, potrivit calendarului anuntat de ministerul Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, pe Facebook, ca joi, la ora 13:00, va anunta propunerea sa pentru functia de procuror-sef DNA.

Tot joi vor fi publicate si programele de management ale candidatilor.

„Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea functiei de procuror-sef DNA! Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ, vom face cunoscuta propunerea pentru procurorul-sef DNA, precum si programele de management”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.
Cei sase candidati pentru functia de procuror-sef al DNA au sustinut, luni si marti, la orele 11:00, respectiv 8:30, interviurile in fata comisiei prezidate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Procurorii Paula Tanase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Sorin Armeanu, Adina Florea si Andrei Bodean urmeaza sa afle joi daca vor fi propusi pentru functia de procuror-sef al DNA.

Gabriela Scutea a declarat, dupa ce a sustinut interviul in fata lui Tudorel Toader, ca isi propune, daca va fi admisa, ca sefii din institutie sa se implice mai putin in echipe operative, subliniind si ca Directia nu a comis abuzuri si ca activitatea a fost una de calitate, in mandatul Laurei Codruta Kovesi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007291 (s)