News Flash:

Ministerul Sanatatii: Cinci pacienti au fost tratati la Sectia de Arsi de la Floreasca, in luna mai

1 Iunie 2016
968 Vizualizari | 0 Comentarii
sectie arsi
Cinci pacienti au fost tratati in luna mai, la Sectia pentru Arsi grav de la Spitalul Floreasca, doi dintre acestia fiind inca internati acolo, insa sectia nu este pe deplin functionala, a constatat ministrul Vlad Voiculescu, care a vizitat marti unitatea de spital.
Cinci pacienti au fost internati in luna mai la Sectia pentru Arsi grav de la Spitalul de Urgenta Floreasca, fiind efectuate si 16 operatii in aceasta perioada, a declarat miercuri, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Laurentiu Colintineanu, in cadrul unei conferinte de presa.
„In luna mai, in aceasta unitate, au fost tratati cinci pacienti arsi grav, doi dintre ei sunt inca in tratament, unul a fost externat, iar doi au fost transferati la Spitalul de Arsi”, a spus Colintineanu. El a adaugat ca sala de operatii este functionala in prezent, in luna mai fiind efectuate 16 operatii pentru cei cinci pacienti.
Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a fost in vizita, marti, la Spitalul Floreasca pentru a vedea situatia unitatii spitalicesti .
„Am sa trec in revista unele probleme la care se lucreaza pentru a face unitatea pe deplin functionala. In prezent, unitatea de arsi este organizata, si acesta e un citat din actele administrative, „pe langa sectia de chirurgie plastica”. Din pacate, formularea „pe langa” nu exista nici in limbaj administrativ, nici in limbaj juridic ceea ce duce la anumite probleme. Unitatea de arsi grav trebuie sa fie o unitate distincta din toate punctele de vedere, iar faptul ca acum nu este, reprezinta o problema ce trebuie rezolvata”, a spus Colintineanu.
Acesta a precizat ca sunt probleme privind decontarea tratamentului pacientilor din Sectia de arsi dar si ca una dintre necesitati este legata de personalul acestei unitati. Ministerul are in lucru o analiza a personalului, sustinand ca este nevoie de oameni cu experienta, fiind facuta si o evaluarea a banilor disponibili pentru plata medicilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)