News Flash:

Cauza mortii fetitei de 7 ani in strandul cu apa termala de la Geoagiu Bai

1 Iunie 2016
1476 Vizualizari | 0 Comentarii
strand geoagiu
Medicii specialisti de la Serviciul de Medicina Legala (SML) al judetului Hunedoara au finalizat luni autopsia fetitei care a murit duminica dupa ce a sarit de la trambulina in unul dintre bazinele strandului cu apa termala din statiunea hunedoreana Geoagiu Bai si au concluzionat ca decesul victimei s-a produs din cauza unei fracturi a coloanei cervicale. 
Potrivit sefului SML Hunedoara, dr.Dan Marculescu, cel mai probabil fractura s-a produs atunci cand fetita a sarit in apa, pentru ca victima nu mai prezenta si alte urme de lovituri. 
'A fost o fractura a coloanei cervicale. Nu avem inca elemente de certitudine, insa, cel mai probabil, in momentul impactului cu apa, fetita a suferit o dorso-flexie exagerata a coloanei cervicale. Este ca atunci cand stai pe loc in masina si alt autoturism vine si te loveste din spate. La saritura in apa, fiind medii diferite ca si densitate (aerul si apa, n.r.), e posibil sa se fi produs un asemenea mecanism. Se poate aprecia, cu multa probabilitate, ca incidentul a avut loc la impactul cu apa', a explicat, pentru AGERPRES, dr. Dan Marculescu. 

Seful Serviciului de Medicina Legala Hunedoara a mai spus ca in cursul zilei l-a examinat si pe baietelul despre care se banuia ca ar fi sarit in urma fetitei, iar copilul nu prezenta niciun fel de leziune. 
Cazul a intrat in atentia politiei care a declansat o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor care au dus la producerea acestei tragedii. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006395 (s)