News Flash:

Ministerul Educatiei a publicat calendarul sesiunii speciale a Evaluarii Nationale

12 Aprilie 2016
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
evaluare
Sesiunea speciala a Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VIII-a, pe care o pot sustine numai elevii care alcatuiesc loturile olimpice nationale, va avea loc in perioada 7- 9 iunie, la Bucuresti, potrivit calendarului publicat de minister.
Ministerul Educatiei a publicat calendarul si ordinul de ministru pentru aprobarea sesiunii speciale a Evaluarii Nationale de la clasa a VIII-a. Astfel potrivit calendarului, sesiunea va avea loc in perioada 7- 9 iunie, la Bucuresti, intr-un centru de examen care va fi comunicat ulterior de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Inscrierea pentru sesiunea speciala a Evaluarii Nationale are loc in data de 6 iunie, pe 7 iunie are loc proba scrisa la Limba si literatura romana, pe 8 iunie are loc proba scrisa de la Matematica, iar pe 9 iunie are loc proba scrisa la Limba si literatura materna pentru minoritatile nationale.
Potrivit calendarului, afisarea rezultatelor se va face pe 9 iunie pana la ora 18:00, iar depunerea contestatiilor va avea loc in aceeasi zi, intre orele 18:00 - 20:00. Rezolvarea contestatiilor se va face pe 10 iunie, iar afisarea rezultatelor finale se va face in aceeasi zi.
La sesiunea speciala pot participa numai absolventii clasei a VIII-a din anul scolar 2015-2016, care fac parte din loturile nationale de pregatire pentru competitiile internationale pe discipline scolare, potrivit ordinului de ministru publicat pe edu.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)