News Flash:

Minerii din Mina Lonea continua protestul

23 Februarie 2016
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
mineri1
Aproximativ 200 de mineri de la Mina Lonea se afla blocati in subteran de mai bine de 24 de ore, iar in jur de 250 ortaci de la Mina Vulcan s-au solidarizat cu protestul colegilor lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Minerii de la Lonea au declarat ca nu vor sa iasa din subteran pana cand ministrul Energiei, Victor Grigorescu nu va veni in Valea Jiului.
Pe de alta parte, aproximativ de 250 mineri de la Mina Vulcan s-au solidarizat cu colegii lor. Ortacii din schimbul IV si schimbul I au ramas blocati in subteran. Si personalul TESA de la Mina Vulcan a oprit activitatea.
"Sunt in jur de 250 de persoane blocate in subteranul Minei Vulcan. Nesiguranta locurilor de munca ne-a adus in situatia in care suntem azi. Ne-am solidarizat cu colegii de la Lonea si suntem decisi sa ramanem in subteran pana cand un factor important de decizie ne va anunta ca vom avea locuri de munca in continuare. Ne este frica de falimentul Complexului Energetic Hunedoara pentru ca vom ramane fara locuri de munca", a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Calimandruc, presedintele Sindicatului "Muntele" de la Vulcan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005881 (s)