News Flash:

Camera Deputatilor amana decizia in cazul votului la legea initiata de Dragnea

22 Februarie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament
Conducerea Camerei Deputatilor a amanat pentru miercuri o decizie in cazul legii initiate de liderul social-democratilor Liviu Dragnea, care a acuzat saptamana trecuta ''o mana criminala'' care ar fi manipulat sistemul informatic.
''Biroul Permanent sa hotarasca daca se va relua votul sau nu, lucru care se va intampla miercuri, dupa ce vom studia intregul dosar inaintat de secretarul general. (…) Scotand listingul de dupa vot, adunand pe cei care au avut cartela in apartul de vot si fiind prezenti – chiar daca au votat pentru, impotriva, chiar daca s-au abtinut sau nu au votat deloc, sunt 301. Dar au mai fost si 14 colegi care, in timpul procedurilor de vot la cele 7 voturi, au venit, au facut prezenta si au plecat sau au votat doar la una sau la doua legi'', a declarant secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu (PSD).
El a mai spus ca se doreste modificarea regulamentului, respectiv cvorumul sa fie calculat pe vechiul sistem - la fiecare vot in parte.
Marcel Ciolacu a mai spus ca pana la o decizie finala votul electronic va fi suspendat, iar procedura de vot va fi prin ridicare de maini.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006131 (s)