News Flash:

Mihai Voropchievici: „Cei care au aceasta grupa de sange divorteaza repede”

3 Martie 2018
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Voropchievici

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre cum stau cu dragostea oamenii, in functie de grupa lor de sange. „Stim ca exista 4 grupe de sange. Comportamental, fiecare om are lucruri de oferit, in functie de grupa de sange. Suntem dependenti de afectivitate, de dragostea partenerului.

Cei cu grupa A de sange se numesc si armoniosii. Ei sunt adesea melancolici. Viteza de inflamare sentimentala este destul de mare. Are niste zone de inflamare fantastice. Sunt greu de inteles cand se indragostesc. Ei asteapta mereu ca partenerul sa faca primul pas”, a declarat Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a mai spus ca din cauza sensibilitatii lor accentuate, persoanele cu grupa de sange A risca sa divorteze foarte repede.

„Grupa B de sange sunt toti liderii lumii. Sunt foarte buni, au orgoliul unui perdant si are impresia ca doar el descopera dragostea. Uita ca impulsivitatea il poate duce la dureri sufletesti si la erori fatale. Orgoliul lor se manifesta fara oprelisti. Au o personalitate incruntata. Nu le place sa faca nimic superficial. Nu cauta parteneri de viata neaparat frumosi, sunt mai mult pe interes. Ii intereseaza partea calculata. Interesul poarta fesul”, a dezvaluit Lidia Fecioru.

„Grupa 0 e grupa oamenilor generosi pentru ca se poate repartiza tuturor. Sunt si metodici. Posesorii grupei sunt oamenii care conduc la filozofie, incearca sa tempereze tumultul, cu toate ca ei sunt in firea lor niste tumultuosi. Ei traiesc momentul, sunt tipii solarieni, au carisma in primul rand. Relatiile lor se bazeaza pe sentimente si nu pe rationamente”, a mai spus maestrul Voropchievici.

sursa: teo


sange dragostea partenerului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)