News Flash:

Mihai Bendeac, sincer cu Maruta. ”Am incercat sa ma sinucid de doua ori”

19 Octombrie 2021
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac 1

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la noi si putini sunt cei care stiu ca acesta lucreaza de mai bine de 20 de ani la Teatrul National. Juratul de la Antena 1 are zeci, poate chiar sute de piese la activ, iar creativitatea lui nu are limite. Totusi, ideile lui Mihai apar dupa ce acesta isi urmeaza cu strictete ritualul de ani de zile.

Mihai Bendeac a fost extrem de transparent in podcast si a dat totul din casa. Fanii lui stiu deja ca acesta se lupta de mai bine de 14 ani cu depresia. Mihai Bendeac este dependent de somnifere pentru ca acesta este singurul mod in care poate sa se odihneasca. Luandu-le de o lunga perioada de timp, pastilele l-au dus in depresie si constientizeaza ca asta este deja o problema. Mihai s-a dus la medic in sperenta de a se trata, dar inainte de a ajunge acolo, a avut parte si de momente la limita tragicului. Bendeac a povestit ca din cauza excesului de somnifere i-a trecut prin gand de doua ori sa se sinucida.

”Am avut doua tentative de sinucidere. Aceste tentative n-au avut nevoie de medic, dar eu am ajuns la medic, da. M-a oprit gandul ca maica-mea sau taica-miu vor fi nevoiti sa se confrunte cu treaba asta.” a spus Mihai Bendeac in podcast la Maruta.

Inca de cand a inceput sa realizeze podcasturi, Maruta a vrut sa-l invite pe Mihai Bendeac la masa discutiilor. Actorul nu s-a lasat convins prea usor si insistentele lui Maruta au inceput sa i se para deja hartuiri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005537 (s)