News Flash:

Metoda japoneza care te poate scapa de burta a facut inconjurul lumii. Minus 4 cm cu doar 5 minute pe zi…

5 Iunie 2018
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
metoda japoneza

O metoda japoneza simpla si efectiva de corectie a siluetei- scapa de burta si indrepta-ti spinarea in doar 5 minute pe zi.
Odata cu raspandirea modului static de viata, apar tot mai des problemele coloanei vertebrale. Aceasta metoda simpla si efectiva de corectie a siluetei a fost dezvoltata de doctorul japonez Fukutsudzi in jur de 10 ani in urma. Metoda ajuta sa scapi de burta si readuce scheletul la pozitia sa naturala.

Dedica doar 5 minute pe zi acestor exercitii, si conturul siluetei se va modifica simtitor, talia va deveni mai subtire, iar spatele – mai drept. Cand metoda a fost publicata – cartea a fost vanduta in mai multe de 6 milioane de exemplare, insa toata esenta tehnicii poate fi concentrata in cateva propozitii si recomandari:
Rotiti un prosop sub forma unui cilindru cu o lungimea de cel putin 40 cm si grosimea – 7-10 cm. Legati-l pentru a nu se desface;
Asezati-va pe o suprafata tare (patul moale nu este potrivit, mai bine – masa de masaj sau covoras pentru fitness), puneti prosopul dupa spatele vostru;

Atent lasati-va pe spate, tinand prosopul cu mainile in asa mod, incat el sa se pozitioneze exact transversal fata de corp sub brau – exact sub buric. Este un moment important;
Departati picioarele la latimea umerilor si puneti-le in modul urmator: degetele mari de la picioare unite, iar talpile la o distanta de 20-25 cm.
Duceti mainile drepte, intinse dupa cap, intoarceti-le cu palma in jos si uniti degetele mici;
Urmariti atent ca degetele mari de la picioare si cele mici de la maini sa se atinga;

Mentineti aceasta pozitie 5 minute. Ridicati-va atent, pentru ca in timpul exercitiilor oasele si articulatii un pic de deplaseaza.
Daca veti face totul corect, veti simti cum scheletul dumneavoastra incepe a primi pozitia sa naturala si se indreapta.
Burta va disparea, iar organele interne se vor pozitiona intr-un mod mai favorabil.
 
Pentru inceput este destul de greu sa rezisti 5 minute, de-aceea incepeti cu 2-3 minute. Rezultatele nu se vor lasa asteptate deja peste o luna de astfel de exercitii usoare si deloc complicate. Este o alternativa extraordinara exercitiilor fizice pentru fortificarea coloanei vertebrale. Probati aceasta metoda – spatele va fi recunoscator.

preluat de pe sanatatea

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005288 (s)