News Flash:

8 luni, zi de zi, a baut suc de morcovi! Iata ce efect a avut aceasta cura

5 Iunie 2018
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
suc de morcovi

Ann Cameron este autoarea a numeroase carti pentru copii, dar de data aceasta ea este personajul principal al unei intamplari inedite. Desi suna bizar, Ann a devenit mai faimoasa dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de colon
A trecut prin momente cumplite, operandu-se in al treilea stadiu al bolii, insa aceasta nu era prima data cand Ann trecuse prin experienta cancerului. Si sotul sau decedase din pricina unui cancer de plamani, in ciuda tratamentelor de chimioterapie.
Cameron nu a vrut sa urmeze insa aceasta cale si a ales tratamente alternative. Dupa operatie a reusit sa se simta mai bine, insa verificarile medicale au aratat ca la putin timp cancerul se raspandise la plamani si cel de la colon ajunsese in stadiul patru.


Cercetand si informandu-se zilnic, Cameron a descoperit povestea lui Ralph Cole, care a fost diagnosticat cu cancer de piele si care a reusit sa se vindece cu suc de morcov.
A decis sa urmeze acesti pasi si spre uimirea tuturor, Ann a descoperit cum cancerul se oprise, iar tumorile s-au micsorat, precum si inflamatia din zona glandelor limfatice.
Dupa patru luni, glandele sale functionau normal, iar cancerul continua sa se retraga, iar dupa opt luni sa dispara in totalitate.
Secretul, aparent, sta in sucul de morcovi, bogat in alcool gras si proprietati naturale anticancer, carotenul prevenind aparitia celulelor canceroase.
 


ann cameron cancer colon cameron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005908 (s)