News Flash:

Mesajul tulburator al fostei sotii a lui Andrei Gheorghe. „Iubitul meu care nu mai esti aici... ”

20 Martie 2018
946 Vizualizari | 0 Comentarii
andrei gheorghe a murit 1170x658

Vestea mortii lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toata lumea, prietenii, dar si fanii transmitand mesaje de condoleante.
Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe a a postat si ea un mesaj tulburator pe pagina de profil a fostului jurnalist. 

„Iubitul meu care nu mai esti aici... ramai doar in inimile noastre. O sa spun despre tine ca esti extraordinar, ca ai trait extraordinar, ai iubit si gresit si facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar.. Asa o sa ramai in memoria si inimile noastre”, a scris ea pe Facebook. 

Actrita Nuami Dinescu a scris pe Facebook ca multe persoane o sa spuna cat de talentat era Andrei Gheorghe, decedat luni noapte, insa atunci cand acesta a avut nevoie, nu si-a gasit loc "in niciun post de radio".
"Acum toti isi vor aminti de tine, cit de bun erai, ce talent urias, bla bla bla... Pai da, ca nu si-a mai gasit loc in niciun radio, nicaieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a socat vestea si nu mai vreau sa vorbiti despre profesionisti la trecut, lume care nu-ti pasa decit de cifre si bani. Pacat, mare pacat, l-am pierdut si pe Andrei Gheorghe...”, a scris actrita Nuami Dinescu pe Facebook.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani.

Jurnalistul a fost gasit decedat acasa, in baia locuintei.

Decesul a fost constatat oficial in urma unui apel la 112, primit la 22.25, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore inaintea constatarii sale oficiale.Gandul.info

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 43 queries | Mysql time :0.023494 (s)