News Flash:

MESAJUL SOCANT transmis de RAED ARAFAT

22 Ianuarie 2017
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
arafat
Secretarul de stat in MAIRaed Arafat, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu exclude inca posibilitatea ca cineva sa fie in cladirea clubului Bamboo care s-a prabusit sambata dimineata, dupa ce a luat foc.

Presupunea vine dupa ce, potrivit lui Arafat, pompierii nu au intrat in cladirea care ardea, pentru ca era un risc foarte mare ca ea sa se prabuseasca, asa cum s-a si intamplat in cele din urma.

”De la inceput am zis ca nu excludem sa fie cineva in cladire. Ramanem cu precautia ca putem descoperi o persoana care a ramas inauntru. Sunt aspecte care pot sa apara si nu le excludem, desi probabilitatea este mica”, a spus secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, sambata, la o Editie speciala, de la Antena 3.

Arafat explica si motivul.

”Pompierii nu au intrat la inceput, pentru ca a fost risc de prabusire. Si cladirea chiar a cazut. S-a dat recomandare in scris ca pompierii sa nu intre inauntru”.

Potrivit sefului ISU, apelul care anunta incendiul de la Bamboo a venit la ora 3.32 sambata dimineata, iar primele echipaje au sosit acolo la ora 3.47.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a anuntat sambata dimineata ca in urma incendiului din club a fost inceputa urmarirea penala intr-un dosar penal privind infractiunea de distrugere din culpa (avand ca urmare vatamarea mai multor persoane), cercetarile fiind facute de doi procurori criminalisti din cadrul Sectiei de urmarire penala si de ofiteri din cadrul Serviciului Omoruri.

In urma incendiului din clubul Bamboo la spitalele din Capitala au ajuns 44 de persoane, dintre care sambata dupa-amiaza mai sunt internate cinci. 

mai raed arafat bamboo prabusire tribunalului bucuresti culpa capitala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007465 (s)