News Flash:

Mesajul familiei jihadistului Amedy Coulibaly: ”Condamnan atentatele de la Paris si transmitem sincere condoleante familiilor victimelor”

11 Ianuarie 2015
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Amedy Coulibaly
Mama si surorile jihadistului francez Amedy Coulibaly au "condamnat" atentatele de la Paris, prezentand "sincere condoleante" familiilor victimelor.
"Eu, mama lui Amedy Coulibaly, si toate fiicele mele transmitem sincere condoleante famiilor victimelor de la magazinul Hyper Cacher, familiei politistului ucis la Montrouge, precum si victimelor de la Charlie Hebdo", potrivit unui comunicat.
"Condamnam aceste acte. Nu sustinem deloc aceste idei extremiste. Speram ca nu va exista nicio confuzie intre aceste acte odioase si religia musulmana", au afirmat ele.
Amedy Coulibaly, un islamist in varsta de 32 de ani, a fost omorat in interventia fortelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului), unde a luat ostatici vineri.
In cursul zilei de joi, Amedy Coulibaly a omorat o politista in zona Montrouge din Paris. Conform autoritatilor, el incerca sa atace sediul unui post de televiziune situat in sudul Parisului. Suspectul avea antecedente penale, el fiind arestat o luna in anul 2010, dupa ce fusese prins avand o arma automata de tip Kalasnikov. Mediafax.ro

amedy coulibaly hyper cacher charlie hebdo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005303 (s)