News Flash:

Mesajul emotionant al Oanei Pellea

9 Ianuarie 2017
2959 Vizualizari | 0 Comentarii
oana pellea
Oana Pellea mesaj emotionant pentru mama ei Imagine de arhiva cu fiica si sotia regretatului Amza Pellea
  

Oana Pellea, mesaj emotionant pentru mama ei. Fiica marelui actor a scris cateva cuvinte despre cea care a adus-o pe lume.
Oana Pellea este fiica marelui si regretatului actor Amza Pellea, cel care a bucurat generatii de romani cu rolurile interpretate magistral in filme precum „nea Marin miliardar” si „Mihai Viteazul”.
Amza Pellea, care a incetat din viata pe 12 decembrie 1983, la varsta de 52 de ani, a fost casatorit, intre anii 1958 si 1983 cu Domnica Mihaela Policrat, cea care este si mama singurului copil al actorului, Oana Pellea.
Oana Pellea, mesaj emotionant pentru mama ei: „Te iubesc, mama”
 
Duminica, 8 ianuarie, a fost Sfanta Domnica, iar actrita Oana Pellea nu a uitat de mama ei, care s-a stins din viata in anul 2003.
„E Sfanta Domnica. Te iubesc, mama. Dintotdeauna pentru totdeauna… te iubesc mama!”, este mesajul postat pe internet de actrita.
Mari vedete ale scenei romanesti s-au grabit sa ii trimita mesaje Oannei Pellea.
Maia Morgenstern: „Sa ii fie memoria binecuvantata. Binecuvantata amintire, iubire sfanta!”
Emilia Popescu: „Sfanta Domnica….a ta…a noastra”.
Fotografia pe care Oana Pellea a postat pe internet, in care apare alaturi de mama sa si in care seamana perfect, i-a uimit pe fani.
„OMG, Oana, parca te uiti in oglinda”, „Fantastica asemanare”, „Pareti una si aceeasi”, „Pe cuvant de onoare ca am crezut ca s-a jucat cineva cu doua fotografii facute in ani diferiti si le-a editat cumva. Aveam impresia ca ma uit la Oana care ii zambeste Oanei. Sa-i fie sufletul cu aripi de inger” – i-au transmis admiratorii. Libertatea.ro

oana pellea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006243 (s)