News Flash:

Mesaje de Sfantul Ion pentru familie si prieteni. Urari, sms-uri si felicitari

7 Ianuarie 2018
1765 Vizualizari | 0 Comentarii
Sfantul Ioan2 2

Mesaje de Sfantul Ion. Cele mai frumoase urari, SMS-uri, felicitari cu ocazia zilei de Sfantul Ioan pentru familie si prieteni. In jur de 2 milioane de romani isi celebreaza ziua onomastica pe 7 ianuarie. Dintre acestia, peste 1.400.000 sunt barbati, iar mai mult de 531.197 sunt femei. Cele mai comune nume celebrate de Sfantul IOAN Botezatorul: Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana.

Mesaje de Sfantul Ion 2018 pentru cei dragi
“La Multi Ani cu ocazia zilei de Sfantul Ioan!”

“O zi speciala pentru un coleg deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!”

“Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Ioan!”

“Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!”

“Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!”

“Un trandafir, o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI!”

”Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Ioan, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.”

”Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „La multi ani”! Urari de Sf. Ioan pentru familie
“Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.”

“Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Ioan!”

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani, Ioane!

Il sarbatorim pe Sfantul Ion si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fii mereu bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005968 (s)